MotorBike.gr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ TRIAL: Σίφνος, 4 Νοεμβρίου 2018

31/10/2018

Τραϊαλίστικη απόβαση

Με σκοπό την αγωνιστική δραστηριοποίηση του ιδιαίτερα ενεργού Σιφνιακού αθλητικού Τραϊαλο-δυναμικού, το πολύχρωμο «ισορροπιστικό τσίρκο» του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Trial θα ταξιδέψει στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί όπου θα συναντήσει μια κεφάτη τοπική ομάδα αθλητών που ασκείται σκληρά, εδώ και καιρό στο βραχώδες Κυκλαδίτικο τοπίο και περιμένει με αγωνία το «βάπτισμα» του πυρός.

Τέταρτος αγώνας του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Trial στις 4 του μηνός. Όλα τα γνωστά ονόματα του ελληνικού Trial, όπως ο Λευτέρης Πίππος (ΑΡΗΣ, Beta), ο Λευτέρης Καρέτσος (ΜΟΛΠ, Beta) και ο Μάριος Πολυχρονιάδης (ΑΡΗΣ, Gas Gas) οι οποίοι θα μονομαχήσουν στην “Κατηγορία A” θα δώσουν το παρών, πάντα μαζί με τους καταξιωμένους Ισίδωρο Τσική (ΜΟΤΟΛΕΒ, Beta) και Γιάννη Παγώνη (ΜΟΛΠ, Beta) αλλά και τον περσινό πρωταθλητή της “Κατηγορίας Β” τον ο Γιώργο Τρικαλίτη (ΑΜΛΕΧ, Beta).

Οι «γνωστοί ύποπτοι» της κατηγορίας B, ο Γιώργος Διαμαντίδης (ΑΛΑΜΜ, Xaos…) και ο Γιώργος Βεζύρης (ΑΟΛΜΟ, Beta) θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τον νεανία πρωταθλητή Junior Αναστάση Αναστασιάδη (ΑΡΗΣ, Beta) και φυσικά την τοπική αρμάδα, τους Νίκο Διαρεμέ, Γιώργο Αστόνιο, Κώστα Τρούλλο, Απόστολο Μυτιληναίο, Απόστολο Κουλούρη, Νίκο Λίβα και τον Γιάννη Ατσόνιο οι οποίοι ακονίζουν ξίφη και ζυγίζουν καταστάσεις για να πέσουν στην μάχη!

Έχει και θαλάσσιες διαδρομές το Trial στη Σίφνο;

Ουσιαστικός αρωγός στην προσπάθεια ο Δήμος Σίφνου! Η Σιφνιακή Λέσχη Φίλων Μηχανοκινήτου υποστηρίζει διοργανωτικά τον ΑΡΗ ΑΣ, με τοπικές επιχειρήσεις να συμβάλλουν στην φιλοξενία των συμμετεχόντων ενώ ιδιαίτερα αθρόα αναμένεται η παρουσία του κοινού στο Κυριακάτικο αγώνα ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10:45 στην περιοχή του Παλιού Φράγματος, 2χλμ μετά το λιμάνι (Καμάρες), στον δρόμο για την πρωτεύουσα Απολλωνία (Συντεταγμένες GPS: 36°59’07 Β – 24°41′.55 Α).

Πληροφορίες για οικονομικές διευκολύνσεις σε μετάβαση (η οποία πρέπει να γίνει το Σάββατο στις 07:00 – επιστροφή Κυριακή μεσημέρι από Σίφνο) και διαμονή στη Σίφνο, στο 6931 958320

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!