MotorBike.gr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤ. ΜΧ, 2018: Mε νίκη ξεκίνησε ο Π. Κουζής

28/02/2018

Η καλή χρονιά από τον 1ο αγώνα φαίνεται…

Έκλεισε την περσινή χρονιά με επιτυχίες και την κατάκτηση ενός ακόμα Πανελλήνιου τίτλου, και φέτος ξεκίνησε με νίκη. Πρόκειται για τον Παναγιώτη Κουζή συμμετοχή της εταιρείας Αφοί Σαρακάκη, επίσημο ειαγωγέα – διανομέα της Honda moto στην Ελλάδα.

O Παναγιώτης Κουζής, 15 φορές πρωταθλητής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, οδηγώντας μία Honda CRF 450R κέρδισε μία πρώτη και μία δεύτερη θέση στον 1ο αγώνα του 2018, στην κατηγορία ΜΧ1, που πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες. Με το αποτέλεσμα αυτό ο Παναγιώτης Κουζής συγκέντρωσε 47 βαθμούς και έφυγε νικητής από τον αγώνα.

Παναγιώτης Κουζής, Honda CRF 450R

Στο 1ο σκέλος του αγώνα με την πτώση της μπάρας εκκίνησης ο Κουζής βρέθηκε στην πρώτη θέση, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν εναλλαγές για την πρωτοπορία και τελικά να τερματίζει δεύτερος.

Στο 2ο σκέλος, ο Κουζής οδηγώντας τη Honda CRF450R του κατέκτησε εύκολα την πρώτη θέση, αποδεικνύοντας έτσι την υπεροχή του. Το αποτέλεσμα αυτό έδωσε τη δυνατότητα στον 15 φορές Πρωταθλητή να βρεθεί στην 1η της βαθμολογίας μετά τον πρώτο αγώνα της χρονιάς.

O Π. Κουζής με τη σημαία της νίκης

Μετά τον τερματισμό του αγώνα ο αναβάτης δήλωσε: «ο αγώνας ήταν πολύ απαιτητικός και τελικά το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια μου. Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και πιστεύω ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο καθώς έχει αυξηθει το επίπεδο του ανταγωνισμού.»

Παναγιώτης Παπίλας, Honda CRF 250R

Στην κατηγορία ΜΧ2 ο Παναγιώτης Παπίλας οδηγώντας Honda CRF250R τερμάτισε στην 5η και 6η θέση των δύο σκελών του αγώνα συγκεντρώνοντας 30 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο 2ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross θα διοργανωθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 στο Άργος.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!