SuperPapi

ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ: Έξι μήνες και 24 χώρες, με παπί!

11/09/2017

Η σύζυγος, το παπί μου κι εγώ…

Αν κάποια στιγμή είδατε, εδώ στην Ελλάδα, δυο Μαλαίσιους να περνούν μπροστά σας πάνω σε ένα 150άρι παπί της Honda φορτωμένοι και εντυπωσιαστήκατε… τότε πρέπει να σας πούμε ότι η Ελλάδα ήταν η μία από τις 24 χώρες που διέσχισαν για να ολοκληρώσουν το ταξίδι του μέλιτός τους…

 

Δυο νεόνυμφοι από την Μαλαισία θέλοντας να κάνουν ένα αξέχαστο ταξίδι μέλιτος ξεκίνησαν από τις αρχές Απριλίου, για να το ολοκληρώσουν τον Αύγουστο.

Αμέσως μετά το γάμο τους, ξεκίνησαν από τη Μαλαισία ένα μεγάλο ταξίδι δύο Ηπείρων και 24 χωρών μέχρι να καταλήξουν στη Μεγάλη Βρετανία.

Το “ταξιδιάρικο” δίτροχό τους, ένα Honda GTR 150 (ή Honda RS150R στην Μαλαισία), στα αγωνιστικά χρώματα της Honda-Repsol-MotoGP το οποίο τους μετέφερε με τη γνωστή αξιοπιστία των παπιών μέσω 24 χωρών όπως οι: Ταϊλάνδη, Νεπάλ, Ινδία, Πακιστάν, Ιράν, Αρμενία, Γεωργία, Τουρκία, Ελλάδα, Αλβανία, Κροατία, Σλοβενία, Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία, Γαλλία, κ.α.

Πρόκειται για ένα μοντέλο που ελπίζουμε κάποτε να δούμε να κυκλοφορεί και στους ελληνικούς δρόμους και ονομάζεται, GTR 150, Supra X 150, Winner 150 FI, ή RS150R, αναλόγως με την αγορά της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Παράλληλα με το ταξίδι του μέλιτος, το ζευγάρι συνέλεξε και ένα σημαντικό ποσό για έναν οργανισμό της πόλης τους, που δραστηριοποιείται στην καταπολέμηση της χρήσης των ναρκωτικών.

Πολλά χιλιόμετρα, πολύ κουράγιο και αντοχές, μεγάλο θάρρος, κι όλα αυτά πάνω σε ένα δίτροχο που δεν φημίζεται για τις τουριστικές του επιδόσεις και ανέσεις. Το αντίθετο μάλλον.

Εύγε στους δυο Μαλαίσιους παπο-συνάδελφους, Alfie και Diana, που απέδειξαν ότι όρεξη και στόχος να υπάρχει – και αγάπη στην προκειμένη περίπτωση – κι όλα γίνονται! Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν από το επικό ταξίδι τους.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!