SuperPapi

Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018: Στην Αθήνα στις 18-22 Απριλίου

01/03/2018

Έκθεση και πάλι

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα ανοίξει τις πόρτες της η Έκθεση Μοτοσυκλέτας που διοργανώνεται από την εταιρία Albatross, σε συνεργασία με τον Συνδέσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑΔ) στο Εκθεσιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, από 18 μέχρι 22 Απριλίου.

Στην επίσημη έκθεση των αντιπροσώπων μοτοσυκλετών, το μεγαλύτερο γεγονός μοτοσυκλέτας στην Ελλάδα, με συμμετοχή όλων των εταιριών μελών του κλάδου δικύκλων του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων και Δικύκλων (ΣΕΑΑΔ) θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα της χρονιάς. Σκούτερ, μοτοσυκλέτες, παπιά, μοτοποδήλατα, αλλά και ότι ενδιαφέρει το χώρο.

Υπολογίζεται πως θα συμμετέχουν περισσότερες από 80 εταιρείες του ευρύτερου χώρου της μοτοσυκλέτας σε περίπου 8.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου.

Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει μεγάλο αριθμό επισκεπτών και για αυτό επιλέχθηκε το εκθεσιακό κέντρο της Ξιφασκίας, το οποίο διαθέτει εύκολη πρόσβαση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, αλλά και οργανωμένο χώρο στάθμευσης για αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, εξοπλισμό, ένδυσης και αξεσουάρ αναβάτη και μοτοσυκλέτας, ενώ θα μπορούν να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες στο χώρο του δικύκλου.


Τις μέρες της έκθεσης, οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθήσουν ή να συμμετέχουν σε διάφορες παράλληλες εκδηλώσεις, όπως: Τestrides, “Flat track experience” σε ειδικά κατασκευασμένη οβάλ χωμάτινη πίστα, 16 παραστάσεις stuntriding, Freestyle Motocross, Trial και BMX, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης, συζητήσεις για τη συντήρηση της μοτοσυκλέτας.

Επίσης, ένα μεγάλο δώρο περιμένει όσους θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό της έκθεσης στο Facebook. Για την ακρίβεια, ένας τυχερός θα βρεθεί ως VIP Guest στο MotoGPτης Βαρκελώνης στις 17 Ιουνίου.
Ημερομηνίες και ώρες έκθεσης: Τετάρτη 18 έως και Κυριακή 22 Απριλίου, καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21: 00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10: 00 το πρωί.
Περισσότερες πληροφορίες: www.ekthesimotosikletas.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!