MotorBike.gr

Βenelli, Keeway: Νέα μοντέλα στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023

30/03/2023

Νέα μοντέλα, νέες γραμμές, νέοι δρόμοι

Η Motoway-Καμπράνης ΑΕ παρουσιάζει στην Έκθεση που πραγματοποιείται στο Κλειστό Φαλήρου – Tae Kwon Do, από χθες Τετάρτη 29 Μαρτίου, έως και την Κυριακή 2 Απριλίου τα νέα μοντέλα των εταιριών που αντιπροσωπεύει, των Benelli, Keeway, Super Soco, Ecooter, Ezi και Η1 Blueshark

Με πολλά νέα μοντέλα έρχεται η Benelli στην έκθεση μοτοσυκλέτας της Αθήνας, με δυο ολοκαίνουργια μοντέλα παραγωγής και τρία ακόμα εντυπωσιακά πρωτότυπα, τα οποία αποτυπώνουν και όλη τη νέα σχεδιαστική και κατασκευαστική φιλοσοφία που θα ακολουθήσει η εταιρία το Πέζαρο στο μέλλον.

Tα περίπτερα της Super Soco, Benelli, Keeway και Ecooter

Κατ’ αρχάς είναι το νέο παπί Benelli RCX 185 σε τρεις χρωματισμούς, το οποίο με καλή ποιότητα κατασκευής, εντυπωσιακή σχεδίαση/γραφικά και τιμή κάτω από 3.000 ευρώ, έρχεται στην κατηγορία των super παπιών να επιδείξει μοναδικά στοιχεία, όπως ανάποδο πιρούνι και τεχνολογία τριών μπουζί στον υγρόψυκτο κινητήρα του, με τον ιδιαίτερα επικλινή (όπως είδαμε από κοντά) κύλινδρο.

Benelli RCX 185

Λίγο πιο δίπλα, το επίσης ξεχωριστής αισθητικής και φινιρίσματος, ολοκαίνουργιο TRK 702X, του οποίου πρόσφατα ανακοινώθηκε η τιμή στην Ελλάδα στα 8.540 € και έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα της Benelli, για την κατηγορία των Adventure μεσαίου-υψηλού κυβισμού. Διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό, εμφάνιση που αποτελεί το το επόμενο βήμα του πετυχημένου TRK 502 και κινητήρα απόδοσης 75 ίππων (56kW) στις 8.500 rpm και 68,2 Nm ροπής στις 6.250 rpm.

Benelli BKX 250

Στην έκθεση είδαμε ακόμα, στον δικό τους χώρο, τα τρία πρωτότυπα Benelli TNT 500, BKX 250 και BKX 250S, των οποίων η εντυπωσιακή εμφάνιση αποδεικνύει για άλλη μια φορά την τέχνη των Ιταλών, αφού και τα τρία είναι γέννημα-θρέμμα του Centro Stile, της εταιρίας στην πόλη του Πέζαρο και αποτυπώνουν τις τάσεις του design που θα δούμε στο μέλλον από την Benelli.

Keeway Benda V302

Στο περίπτερο της Keeway τα δυο 125άρια για αρχαρίους, αλλά και κατόχους διπλώματος αυτοκινήτου, τα XLight 125 και Fact X 125 έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, μαζί με το καλοφτιαγμένο και καλοσχεδιασμένο νέο δικύλινδρο V, το V302C με λογότυπο Keeway-Benda.

H1 Blueshark

Στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2023 μπορείτε να δείτε επίσης τα νέα ηλεκτρικά σκούτερ E-ZI Mini T Pro, Citi 2HS και Citi Duty 2HS, αλλά και το “προχωρημένο” σχεδιαστικά H1 Blueshark.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!