MotorBike.gr

ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2020 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ : Σημειώσατε ΟΧΙ

06/02/2020

Πάμε για του χρόνου

Ο τίτλος τα λέει όλα. Όπως και το 2019 έτσι και φέτος, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα γίνει η επίσημη έκθεση του Συνδέσμου Εισαγωγέων και Αντιπροσώπων Δικύκλων, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί μέσα στις πρώτες μέρες του Απριλίου. Κείμενο: Νίκος Βιτσιλάκης

Η είδηση αφορά τη ματαίωση της φετινής έκθεσης μοτοσυκλέτας. Κατά τα λοιπά, οι λόγοι αυτής της δυσάρεστης εξέλιξης δεν έχουν να κάνουν με τους αντίστοιχους περσινούς, αλλά με την αδυναμία εξεύρεσης χώρου διεξαγωγής. Ή μάλλον, για να γίνουμε πιο σαφείς, με τις καθυστερημένες και ανοργάνωτες ενέργειες των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς ναι μεν είχαν κλειστεί τόπος και χρόνος, πλην όμως «κάτι έγινε» και ο χώρος όπου θα γινόταν η έκθεση δόθηκε αλλού!

Αυτό το «κάτι έγινε» αφορά στα εξής σημεία:

Η ανάθεση της εκδήλωσης στον διοργανωτή έγινε τέλη Νοεμβρίου 2019, δηλαδή πολύ -έως πάρα πολύ- καθυστερημένα, κατά την άποψή μας.

Ο διοργανωτής μίλησε με τον υποψήφιο εκθεσιακό χώρο (Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό) και δεν πήρε συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τις ημερομηνίες (όπως ο ίδιος ενημέρωσε τα μέλη του συνδέσμου στα τέλη του περασμένου Δεκεμβρίου).

Η κράτηση είχε γίνει για το διάστημα 1-5 Απριλίου, αλλά το κέντρο ξιφασκίας είχε αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να μην είναι διαθέσιμος ο χώρος λόγω επικείμενων έργων.

Τελικά και, όπως αποδείχθηκε, κάτι άλλο παίχτηκε και ο χώρος δόθηκε τις συγκεκριμένες ημερομηνίες σε άλλη – άσχετη με το αντικείμενο – διοργάνωση έκθεσης!

Ο διοργανωτής έφερε στο τραπέζι του Συνδέσμου ημερομηνίες για μετά το Πάσχα, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του δεν δέχθηκε να συμμετάσχει, το καθένα για τους δικούς του λόγους.

Και έτσι, έκθεση γιοκ και φέτος.  Kρίμα, πολύ κρίμα για τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, ειδικά όταν αυτό συμβαίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Η ανάγνωση των παραπάνω αρκεί, πιστεύουμε, για να καταλάβει ο κόσμος τους λόγους που έκαναν την έκθεση όνειρο απατηλό.

Η ελληνική πραγματικότητα στο μεγαλείο της, η τούρλα του Σαββάτου αποδείχθηκε καταστροφική για μια ακόμη φορά. Ευχόμαστε, έστω και την ύστατη στιγμή, ο Σύνδεσμος να εξετάσει τα νέα δεδομένα και σε συνεργασία με τον διοργανωτή να φροντίσουν για την πραγματοποίηση της πολυπόθητης έκθεσης σε άλλον χώρο και σε άλλη ημερομηνία. Αν τυχόν προκύψει οτιδήποτε νεότερο, ευχάριστο ή δυσάρεστο, θα σας ενημερώσουμε άμεσα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!