MotorBike.gr

ΕΝΑΣ AΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟ: Αγώνας ΜΧ για βοήθεια αναβάτη

16/11/2017

Συλλογική προσπάθεια για τη βοήθεια αναβάτη

Ο 5ος αγώνας Μοtocross του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νότιας Ελλάδας που θα γίνει στην Χαλκίδα, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου (εξ αναβολής λόγω καιρικών φαινομένων), ώρα 11.00, στην πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού, είναι ένας αγώνας που θα κλείσει τους αγώνες Motocross για το 2017 και είναι αφιερωμένος στον Στέργιο Κατσογρεσάκη, τον αθλητή από την Κρήτη, ο οποίος είχε ένα σοβαρό ατύχημα σε προηγούμενη διοργάνωση και δίνει μάχη για τη ζωή του.

Ο αγώνας θα γίνει με την βοήθεια πολλών εθελοντών και με την βοήθεια διοργανωτών, ομοσπονδίας, εθελοντών, αθλητών, ομάδων, καλεσμένων και θεατών, κι ευελπιστούμε να μαζευτεί ένα ποσό, το οποίο θα δοθεί στον Στέργιο και στην οικογένεια του, προκειμένου να βοηθηθεί στον δικό του μεγάλο αγώνα.

Προχοσή στην αφίσα αναφέρει “19 Νοεμβρίου” που αναβλήθηκε, αφού η νέα ημερομηνία είναι 26 Νοεμβρίου

Η Αθλητική Μοτοσυκλετιστική Λέσχη Χαλκίδας προσκαλεί τη μεγάλη “οικογένεια” της μοτοσυκλέτας, τις λέσχες, club, ομάδες, τα forum, αλλά και απλούς μοτοσυκλετιστές στον αγώνα μας, στον “αγώνα του Στέργιου”. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει σε εμφανές σημείο τραπέζι όπου θα προσφέρεται ένα κέρασμα και θα υπάρχει κουτί οικονομικής ενίσχυσης, όπου ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει ότι δύναται…

Επίσης ότι χρήματα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια, τις συμμετοχές και τις χορηγίες του αγώνα, θα προστεθούν στην ενίσχυση του σκοπού.

Ο πέμπτος αγώνας Μοtocross του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Νοτιας Ελλάδας…. στην Χαλκίδα, την Κυριακή 26 Νοεμβρίου, στην πίστα Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της Χαλκίδας, δεν είναι ένας ακόμα κοινός αγώνας. Ένας αγώνας για καλό σκοπό. Ο αγώνας μας… Ο αγώνας του Στέργιού μας… Όλοι μαζί για τον Στέργιο!

Περισσότερες πληροφορίες: amlex.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!