MotorBike.gr

ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΑΡΑΚΑΚΗ: Το επόμενο βήμα “Μένουμε Ασφαλείς”

07/05/2020

Ανεβάζουμε Ταχύτητα

Σύμφωνα με δελτίο τύπου των Ομίλων Επιχειρήσεων Σαρακάκη:

#ΑνεβάζουμεΤαχύτητα και υποδεχόμαστε τους πελάτες μας στις πρόσφατα ανακαινισμένες εκθέσεις μας στη Λεωφ. Αθηνών 71, όπου έχουμε δημιουργήσει ένα φιλόξενο περιβάλλον που αποπνέει δυναμισμό και υψηλή αισθητική.

Συγκεκριμένα, στις εκθέσεις του Επίσημου Δικτύου Μοτοσυκλετών Honda σε όλη την Ελλάδα, οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά όλη τη νέα γκάμα των μοτοσυκλετών Honda όπως τα καινούρια μοντέλα CBR650, CB650R, CB500F, CB500X, XADV, το Forza300, τη σειρά SH με το Smart Top Box, τη νέα Africa Twin με το μοναδικό αυτόματο κιβώτιο DCT καθώς και όλη τη σειρά των παπιών Honda.

20YM Africa Twin

Οι άρτια καταρτισμένοι και εξειδικευμένοι σύμβουλοι πωλήσεών μας, είναι πρόθυμοι να παρέχουν οποιαδήποτε υποστήριξη χρειαστεί ο υποψήφιος αγοραστής προκειμένου να αποκτήσει τη μοτοσικλέτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες του. Παράλληλα, οι πελάτες μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για όλες τις τρέχουσες προωθητικές ενέργειες και τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά προγράμματα και φυσικά να κλείσουν ραντεβού για test ride”.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε www.honda.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!