MotorBike.gr

Ο Sébastien Loeb “πρεσβευτής” της Indian Motorcycle

08/02/2022

Loeb και Ιndian – συμμαχία

H Indian Motorcycle ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τον Sébastien Loeb, οδηγό-θρύλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rally. Ο Γάλλος πρωταθλητής απέκτησε και θα χρησιμοποιεί μια Indian FTR R Carbon, μια μοτοσυκλέτα με ξεχωριστό χαρακτήρα.

Πρόσφατα νικητής του απαιτητικού Rallye Monte-Carlo και δεύτερος στο Dakar, στα 47 του χρόνια ο Sébastien Loeb έδειξε για μιαν ακόμη φορά το επίπεδο ανταγωνιστικότητας που διατηρεί μετά από εννιά χρόνια απόλυτης κυριαρχίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Rally, καθώς συνεχίζει να γράφει ρεκόρ και να δοκιμάζει τον εαυτό του σε κάθε μορφής αγωνιστική δράση: World Touring Car Championship, Pikes Peak, Rallye Cross, Dakar Rally, Xtreme E.

Παράλληλα η αμερικανική Indian Motorcycle έχει κατακτήσει πρόσφατα πέντε συνεχόμενα πρωταθλήματα στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα Flat Track εκτός των άλλων επιτυχιών.

“Είμαστε πανευτυχείς που θα συνεργαστούμε με τον Sébastien Loeb, έναν χαρισματικό οδηγό και ταλαντούχα προσωπικότητα. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεών μας ανακάλυψα έναν πραγματικό λάτρη, κυρίως των αυτοκινήτων φυσικά, αλλά και των δίτροχων, ειδικά όταν μιλάμε για μοτοσυκλέτες με χαρακτήρα όπως η Indian FTR”.

“Είμαι πολύ χαρούμενος για τη συνεργασία αυτή που φαίνεται να βρίσκεται εκτός του παραδοσιακού περιβάλλοντος του Sébastien. Η συνεργασία αυτή έρχεται φυσικά, καθώς πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα με μοναδικό στυλ και απόδοση, ό,τι ακριβώς αναζητούσε ο Sébastien για τον εαυτό του” δήλωσε ο Pierre Audoin, διευθυντής της Indian Motorcycle France.

Το αποτέλεσμα της ισορροπίας μεταξύ στυλ και επιδόσεων που επιτυγχάνεται στην Indian FTR R Carbon, την κάνει μια άριστη μοτοσυκλέτα για καθημερινή μετακίνηση στη διάρκεια της εβδομάδας και για διασκεδαστικές βόλτες το Σαββατοκύριακο”.

“Αναγνωρίσιμη χάρη στις μοναδικές της γραμμές, εκτιμάται από τους μοτοσυκλετιστές για τον ροπάτο κινητήρα της, το κράτημά της και την υψηλή τεχνολογία που φέρει σε εξαρτήματα όπως οι αναρτήσεις της Öhlins, τα φρένα της Brembo, το δυναμικό traction control ή ακόμη τα τρία riding mode. Σπορ συμπεριφορά και έντονος, εμβληματικός χαρακτήρας είναι το ιδανικό πακέτο για τον 9 φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

“Χαίρομαι πολύ που θα συνεργαστώ με την Indian, καθώς συνήθως ο κόσμος με βλέπει πίσω από ένα τιμόνι αυτοκινήτου παρά μοτοσυκλέτας, αλλά πάντα οδηγούσα αναζητώντας διαφορετικές αισθήσεις. Λατρεύω να οδηγάω μοτοσυκλέτα όποτε έχω την ευκαιρία, είτε στην πίστα ή στον δρόμο, και η FTR έχει όλες τις απαραίτητες αξίες για να προσφέρει διασκέδαση σε οποιονδήποτε ρυθμό κι αν την οδηγείς. Εκτός της ίδιας της μοτοσυκλέτας, το πνεύμα και ο κόσμος της Indian Motorcycle είναι συνώνυμα του ανοικτού δρόμου και της αυθεντικότητας, κάτι μου ταιριάζει περίφημα” δήλωσε ο Sébastien Loeb – που χρίζεται “πρεσβευτής” της Indian Motorcycle στην Ευρώπη.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!