MotorBike.gr

ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2017: Επιστροφή στην Ελλάδα

20/02/2017

Ξανά, μετά από 9 χρόνια

Η επίσημη έκθεση των αντιπροσώπων μοτοσυκλέτας επιστρέφει δυναμικά στην Ελλάδα, μετά από 9 χρόνια απουσίας.

Με απόφαση όλων των εταιριών-μελών του κλάδου δικύκλων του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτου, το 2017 θα είναι η χρονιά που η μοτοσυκλέτα θα έχει την τιμητική της. Για πρώτη φορά μετά από την έναρξη της οικονομικής κρίσης το 2008 όλες οι εταιρίες θα συμμετέχουν με όλα τους τα μοντέλα, σε μια μεγάλη έκθεση οι πύλες της οποίας θα ανοίξουν την Πέμπτη 20 Απριλίου για 5 ημέρες.

Ως χώρος επιλέχθηκε το Εκθεσιακό Κέντρο της Ξιφασκίας στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο στον Αγ. Κοσμά. Ο ενιαίος χώρος των 7.000 και πλέον τετραγωνικών μέτρων κρίθηκε κατάλληλος για να φιλοξενήσει τη μεγάλη αυτή διοργάνωση με τους δεκάδες εκθέτες και τους χιλιάδες επισκέπτες που αναμένεται να παρευρεθούν.

Οι διοργανωτές υπόσχονται πληρότητα σε εκθέτες μοτοσυκλετών, σκούτερ, αξεσουάρ, υπηρεσιών αλλά και γιορτινό κλίμα με δεκάδες προγραμματισμένες παράλληλες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα της διοργάνωσης θα ανακοινώνεται από το επίσημο site της έκθεσης το οποίο θα βρίσκεται στον “αέρα” από τις αρχές Μαρτίου.

Από Πέμπτη 20 έως και Δευτέρα 24 Απριλίου η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά από τις 14:00 έως τις 21:00 και το Σαββατοκύριακο από τις 10:00 το πρωί.

Περισσότερες πληροφορίες: Albatross Event Organizing-Κ. Λαμάρης 2294-115125 (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00) και με email στο albatrossevents.gr@gmail.com

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!