SuperPapi

ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2017: Όλα τα παπιά της έκθεσης

05/05/2017

Τα γνωστά και τα καινούργια

Η κατηγορία των παπιών εκπροσωπήθηκε επαρκώς στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2017 που έγινε την προηγούμενη βδομάδα στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού, στην Αθήνα. Οι εταιρίες: Honda, Yamaha, Daytona, SYM, Gemini, Modenas, Kawasaki έδειξαν είτε τα νέα, είτε τα υπάρχοντα μοντέλα τους για μια χρονιά που θα αποδειχθεί απαιτητική, μιας και αποτελεί μετάβαση από τις προδιαγραφές Euro3 στις πρόσφατες Euro4.

Μέχρι στιγμής οι εταιρίες που έχουν ανταποκριθεί και έχουν “συμμορφωθεί” με τις νέες προδιαγραφές Euro4 είναι οι: SYM, Daytona, Honda και οι πληροφορίες μας λένε ότι έπεται συνέχεια, όπως και μια εντυπωσιακή και αξιόλογη νέα είσοδος εταιρίας στο χώρο των παπιών (περισσότερες πληροφορίες στο μέλλον).

Η Honda έκανε την έκπληξη αφού είχε και το Supra X 125 και το Astrea Grand 110 στο περίπτερό της σαν μοντέλα Euro4, όπως ορίζουν οι ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

H SYM εκτός από το Magic 125 SR που διαθέτει ήδη στην αγορά με προδιαγραφές Euro4 – το πρώτο παπί στην Ελλάδα που πληρούσε αυτές τις προδιαγραφές – παρουσίασε το επαγγελματικό Magic 125 με μονόσελο και μεγάλη σχάρα μεταφοράς μικροαντικειμένων.

Η Yamaha είχε σε μια γωνιά του περιπτέρου της τα δύο Crypton, το Τ 110 και το X 135, μοντέλα που θα διατηρηθούν στη γκάμα μέχρι εξαντλήσεως των μεγάλων αποθεμάτων Euro3, που έχουν προταξινομηθεί το 2016. Κι αυτό πριν την παρουσίαση μοντέλου που θα πληροί τις προδιαγραφές Euro4 και είναι άγνωστο πότε θα εμφανιστεί στην αγορά.

Η Daytona παρουσίασε το ευπώλητο Sprinter 125i με ψεκασμό στην τροφοδοσία του καυσίμου και γεφυρωμένα δισκόφρενα (συνδυασμένη πέδηση) μπροστά και πίσω για βελτιωμένο φρενάρισμα.

H Modenas στο αθηναϊκό σαλόνι παρουσίασε ένα μοντέλο – το Modenas CT 110 S με κομψές σπορ γραμμές – για να καταγραφεί το ενδιαφέρον του κόσμου και πιθανά να εισάχθει στην Ελλάδα στο μέλλον.

Η Κawasaki είχε μόνο τα Athlete 125 σε δύο εκδόσεις: την S και την Special Edition.

Η Gemini είχε εκπροσώπηση μόνο με το Stilio 125, σε δύο χρώματα, ενώ έλειπε το Ark 110.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!