MotorBike.gr

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Βόλτες με Harley-Davidson V-Rod

15/03/2022

Ibra… Ghost Rider

Βόλτες εθεάθη να κάνει πάνω στο μονόσελο μιας Harley-Davidson V-Rod ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στους δρόμους του Μιλάνου και μάλλον δεν πέρασε απαρατήρητος…

Όταν έχεις 52 και βάλε εκατομμύρια followers στο Instagram, τότε πρέπει πού και πού (δηλαδή συνέχεια) να τροφοδοτείς το ενδιαφέρον τους για σένα. Να, λοιπόν, μια φωτογραφία του Ζλάταν πάνω στη μοτοσυκλέτα του.

Με μαύρο πάνω στο μαύρο, με λίγο μαύρο για να σπάσει το μαύρο (άντε έβαλε ένα καρό πουκάμισο) ο Σουηδός ποδοσφαιριστής βρέθηκε πάνω στη Harley του, λίγο πριν επιστρέψει στην ομάδα του, έτοιμος για νέες επιτυχίες.

Πλήρως ενδεδυμένος με δερμάτινο μπουφάν και γάντια, ανοικτό κράνος και ταιριαστό γυαλί, ο Ibra δημοσίευσε τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram, συνοδευόμενη από τη λεζάντα «Ghost Rider».

Για τον επιθετικό της Μίλαν, που ολοκλήρωσε τη φάση της αποθεραπείας, μετά τον τραυματισμό που τον κρατούσε εκτός γηπέδων από τον Ιανουάριο, χρειάζεται προσοχή, επομένως… να γιατί Harley-Davidson και όχι τρέλες με γρήγορα αυτοκίνητα και supersport μοτοσυκλέτες.

Μια χαλαρή ήρεμη βολτίτσα με Harley ήταν ό,τι πρέπει, προτού επιστρέψει στις προπονήσεις και τα γήπεδα.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!