MotorBike.gr

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2017, Aθήνα: 350 μοτοσυκλέτες – 6.000 θεατές

06/10/2017

Κυριακή και γιορτή

Με μεγάλη επιτυχία θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε η διήμερη εκδήλωση με θέμα τη μοτοσυκλέτα στό τέλος Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου στο Γκάζι, με όνομα “Ημέρες Μοτοσυκλέτας” και πρωταγωνιστές κλασικές, παλιές, νέες και cafe racer μοτοσυκλέτες.

Περισσότεροι από 6.000 επισκέπτες έζησαν από κοντά μια γιορτή, αφιερωμένη στη μοτοσυκλέτα και σε όλους όσους την αγαπούν.

Η όλη εκδήλωση διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αυτό που πέτυχε ήταν να ζωντανέψει την ιστορία της μοτοσυκλέτας και να παρουσιάσει το μεγαλείο της στα μάτια όλων όσων είχαν την τύχη να βρίσκονται εκεί.

Σε πλήρη παράταξη περισσότερα από 350 μοντέλα μοτοσυκλετών και μοτοποδηλάτων που δεν παράγονται πια, ηλικίας από 30 έως ..100 ετών, μοτοσυκλέτες μοναδικές, περιζήτητες και λατρεμένες.

Κόσμος στεκόταν μπροστά σε μαγικές δημιουργίες, ενώ τα μάτια κάποιων μεγαλύτερων σε ηλικία γυάλιζαν μπροστά σε αναμνήσεις και αξέχαστες στιγμές.

Παρέες 50ρηδων, πατέρες με παιδιά από ενός μέχρι και… 25+ ετών, μοναχικοί μοτοσυκλετιστές, γυναίκες κάθε ηλικίας, όλες και όλοι μάρτυρες της ιστορίας των δύο τροχών.

Ήταν πραγματικά μοναδικό το συναίσθημα να παρακολουθείς live μουσικές μπάντες Jazz, Rock, Blues και παράλληλα να παρατηρείς τις πιο απίθανες βελτιώσεις που μπορεί να κάνει ο άνθρωπος πάνω σε μια μοτοσυκλέτα.

Παρόντες ήταν οι σημαντικότεροι Έλληνες custom builders επιδεικνύοντας τα έργα τους. Παρούσες ήταν και σύγχρονες μοτοσυκλέτες, μερικές μάλιστα εξ αυτών στην πρώτη τους παρουσίαση σε Ελλάδα, αλλά και Ευρώπη.

Περισσότερες εικόνες: smf.events

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!