MotorBike.gr

Husqvarna: Ρεκόρ Πωλήσεων το 2021

30/03/2022

Τα νέα μοντέλα έφεραν πωλήσεις

Ρεκόρ πωλήσεων πέτυχε τη χρονιά που πέρασε η Husqvarna

Αφού έγινε μέλος της PIERER Mobility AG το 2013, η Husqvarna Motorcycles εισήλθε στην πιο επιτυχημένη εποχή της εδώ και σχεδόν 120 χρόνια παραγωγής μοτοσυκλετών.

Η αυξημένη παρουσία σε διάφορες κατηγορίες και αγορές του κόσμου έχει οδηγήσει τη μάρκα να έχει πουλήσει περισσότερες από 300.000 μονάδες από τη μέρα που εξαγοράστηκε, σημειώνοντας το 2021 ένα ακόμα ρεκόρ, με 60.801 πωλήσεις.

Οι αγώνες συνεχίζουν να διαδραματίζουν βασικό ρόλο τόσο στην εξέλιξη μοτοσυκλετών όσο και στην ευαισθητοποίηση της αγοράς. Μέχρι σήμερα, η Husqvarna Motorcycles έχει κερδίσει 108 Παγκόσμια Πρωταθλήματα, με την πιο πρόσφατη αγωνιστική επιτυχία να είναι η στέψη του Billy Bolt ως Παγκόσμιου Πρωταθλητή SuperEnduro το 2022.

Ένας αριθμός νέων μοντέλων συνέβαλε στις τελευταίες επιτυχίες πωλήσεων της Husqvarna Motorcycles. Η ναυαρχίδα του 2021 ήταν η τουριστική adventure Norden 901, υπογραμμίζοντας την αποφασιστικότητα της Husqvarna Motorcycles να ενισχύσει την παρουσία της στο κομμάτι των μοτοσυκλετών δρόμου.

Εμπνευσμένο από τις μηχανές Rally παντός εδάφους της μάρκας, το Norden 901 είναι φτιαγμένο για να καλύπτει μεγάλες αποστάσεις, εντός και εκτός δρόμου.

Το πρώτο τρίμηνο του 2021 είδε επίσης την άφιξη του Svartpilen 125, επεκτείνοντας την οικογένεια των μονοκύλινδρων μοτοσυκλετών δρόμου στο ευρύτερο κοινό.

Μαζί με το λανσάρισμα αυτών των μοντέλων, η μάρκα έθεσε τους στόχους της στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης με την εισαγωγή διαφόρων e-concepts στις αρχές του 2021.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!