MotorBike.gr

ΥΑΜΑΗΑ: Εγκαίνια πρότυπου καταστήματος

04/11/2018

Ένα πρωτότυπο κατάστημα στην Αγ. Παρασκευή

Εγκαίνια έκανε το νέο κατάστημα της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε στην Λ. Μεσογείων 397 στην Αγία Παρασκευή με ένα μεγάλο party!

Tο νέο κατάστημα της ΜΟΤΟΔΙΚΤΥΟ Α.Ε. στην Μεσογείων 397, αποτελεί πρότυπο για την αγορά δικύκλων, αξεσουάρ και τεχνικής υποστήριξης.

Το κατάστημα της Αγίας Παρασκευής αναπτύσσεται σε 900 τ.μ. σε 2 επίπεδα, όπου οι μοτοσυκλετιστές μπορούν να βρούν τα πάντα. Τη μεγαλύτερη ποικιλία δικύκλων της Yamaha, πλήρως εξοπλισμένο πρότυπο συνεργείο, τεράστια ποικιλία σε αξεσουάρ κορυφαίων εταιρειών, που απευθύνονται και αναβάτες και μη, και κυρίως εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό.

Πάνω από 800 επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους τα εγκαίνια. Η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε με επίδειξη από πρωταθλητές Kendo αφήνοντας το κοινό ενθουσιασμένο.

Μεταξύ αυτών και οι Ολυμπιονίκες στην ιστιοπλοΐα Τάκης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, ο γνωστός δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας, ο showman Τονυ Σφήνος και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης οι οποίοι με χαρά ξεναγήθηκαν στον χώρο και φωτογραφήθηκαν. Η εκδήλωση επενδύθηκε με μουσικές (Μ. Τσαουσόπουλος), γιαπωνέζικο street food (Β. Καλλίδης) και γλυκά ειδικά για την βραδιά (A. Pavlov).

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!