MotorBike.gr

YΑΜΑΗΑ ΜΤ-07, 2018: Βελτιώσεις έφερε το ’18

07/12/2017

Ραφινάροντας το καλό 700άρι

Δώρα σε μορφή βελτιώσεων φέρνει για τη νέα χρονιά η Yamaha MT-07, με την εμφάνισή της να αντιγράφει αυτήν της MT-09, με σκοπό να συνεχίσει τις καλές πωλήσεις της στην ευρωπαϊκή αγορά.

Έχοντας καθιερώσει μια νέα σχολή μοτοσυκλετών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά οι Yamaha ΜΤ έχουν πετύχει παράλληλα και καλές πωλήσεις, που στηρίζουν την εξέλιξη και την βελτίωσή τους.

Η Yamaha MT-07 δεν έχει μείνει πίσω, αφού χαρακτηρίζεται σαν μια από τις πιο επιτυχημένες μοτοσυκλέτες της Yamaha όλων των εποχών, έχοντας πετύχει σχεδόν 80.000 πωλήσεις μέσα στα τελευταία 4 χρόνια!

Τονώνοντας αισθητικά και τεχνικά το μοντέλο η Yamaha του έδωσε νέο συνολικό design, νέα καπάκια ρεζερβουάρ, φωτιστικά σώματα, νέα σέλα και νέες ρυθμίσεις αναρτήσεων.

Τα αισθητικά καινούργια στοιχεία είναι εμπνευσμένα από την αδελφή Yamaha MT-09, όπως για παράδειγμα στον προβολέα και το νέο ντεπόζιτο με αιχμηρά καπάκια που δίνουν μια νέα δυναμική στη μοτοσυκλέτα.

Η Yamaha MT-07 του ’18 εφοδιάζεται μια μια καινούργια σέλα, με στόχο τη μεγαλύτερη άνεση του αναβάτη.

Επίσης οι αναρτήσεις μπροστά και πίσω έχουν βελτιωθεί στον τομέα των ρυθμίσεων. Συγκεκριμένα το πιρούνι έχει νέες ρυθμίσεις που κινούνται περισσότερο προς την σπορ οδήγηση, με το μονό αμορτισέρ πίσω να διαθέτει πλέον νέο ρυθμιστή απόσβεσης επαναφοράς.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Yamaha MT-07 2018

  • Υγρόψυκτος, 2κύλινδρος σε σειρά, τετράχρονος, 698 cc, 74,8 ίππων
  • Στρόφαλος crossplane 270 μοιρών
  • Βάρος μόλις 164 kg (άδειο)
  • Σωληνωτό πλαίσιο με μονή ραχοκοκαλιά
  • Χυτές αλουμινένιες ζάντες, ελαφρού κράματος
  • Ψηφιακά όργανα – οθόνης LED
  • Δύο δισκόφρενα μπροστά, διαμέτρου 282 mm, με δαγκάνες 4 εμβόλων

Η Yamaha MT-07 του 2018, θα κυκλοφορήσει σε τρεις χρωματισμούς: Night Fluo, Yamaha Blue και Τech Black και θα είναι διαθέσιμη στην αγορά τον Μάρτιο του 2018.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!