MotorBike.gr

BIKE ALERT NEWS: ΥSS, BS Battery, Vicma, JT Braking

30/11/2020

Ποιοτικές αντικαταστάσεις

Νέα προϊόντα από την Bike Alert Hellas και τις εταιρίες που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα: μανέτες Vicma, ελατήρια πιρουνιών YSS και μπαταρίες BS Battery

VICMA: CNC Ρυθμιζόμενη μανέτα φρένου

Οι ρυθμιζόμενες και αναδιπλούμενες μανέτες CNC της Vicma αποτελούν την εξέλιξη του είδους στο χώρο των μανετών μοτοσυκλέτας.

Οι μανέτες Vicma CNC εκτός από την δυνατότητα ρύθμισης σε έξι θέσεις, έτσι ώστε ο αναβάτης να επιλέγει την επιθυμητή λειτουργία τους, είναι και αρθρωτές, έτσι σε περίπτωση πτώσης διπλώνουν μειώνοντας την πιθανότητα να σπάσουν.

Είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, βαμμένες μαύρες, έχουν χαμηλό βάρος, ενώ η ανοδίωση τους προσφέρει στην μεταλλική επιφάνεια τέλειο φινίρισμα και ανθεκτικότητα στην διάβρωση.

Κωδ. Προϊόντος: VIC-L12593-R

Τιμή: 88,77 €.

Link: www.bikealert.gr

JT BRAKING: Μπροστινή δισκόπλακα για Honda XLV650/XLV700 Transalp

H JT Braking διαθέτει μια μεγάλη γκάμα δισκόφρενων κορυφαίας ποιότητας, για όλους τους τύπους μοτοσυκλετών, ειδικά σχεδιασμένων και κατασκευασμένων ώστε να προσφέρουν υψηλή απόδοση στο φρενάρισμα.

Οι δισκόπλακες JT αντικαθιστούν απευθείας τις γνήσιες (ΟΕΜ) δισκόπλακες και προσφέρουν υψηλή αίσθηση εμπιστοσύνης και απόδοσης στο φρενάρισμα σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Άμεσα διαθέσιμη οπίσθια δισκόπλακα για Honda XLV650/XLV700 Transalp.

Κωδ. Προϊόντος: JTD1230

Τιμή: 44,64 €

Link: www.bikealert.gr

BS Battery: Μπαταρία τύπου MF BS-BTX12 για Suzuki DL650 Vstrom

Οι μπαταρίες BS Battery MF (Maintenance Free) τύπου είναι σφραγισμένες μπαταρίες που χρησιμοποιούν την τεχνολογία ανασυνδυασμού του φυσικού αερίου. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει λιγότερη συντήρηση, και δεν απαιτεί αναπλήρωση υγρών.

Οι μπαταρίες MF (Maintenance Free) συμπεριλαμβάνουν στη συσκευασία τους τα αντίστοιχα υγρά τους (ηλεκτρολύτης), τα οποία πρέπει να προστεθούν στην μπαταρία πριν την ενεργοποίηση της. Είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι όλες οι μπαταρίες αυτού του τύπου φορτίζουν με παλμικό φορτιστή.

Τα κύρια πλεονεκτήματα των MF (Maintenance Free) μπαταριών είναι τα παρακάτω:

  • Μείωση της θείωσης πλάκας
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως και τρεις φορές περισσότερο από τις συμβατικές
  • μπαταρίες)
  • Λιγότερη συντήρηση (δεν υπάρχει ανάγκη συμπλήρωσης υγρών)
  • Μεγαλύτερη αναμονή τάσης

Άμεσα διαθέσιμη για το Suzuki DL650 Vstrom

Κωδ. Προϊόντος: BS-BTX12BS

Λιανική με ΦΠΑ: 39,58 €

Link: www.bikealert.gr

YSS Suspension: Ελατήρια πιρουνιού για Honda CΒ500X (2013-2018)

H ειδικευμένη στις αναρτήσεις εταιρία YSS Suspension παρουσιάζει σετ ελατηρίων προοδευτικής λειτουργίας – διαβαθμισμένης σκληρότητας και σπειρών – μπροστινού συστήματος για το Honda CΒ500X (2013-2018).

H YSS προτείνει με αυτόν τον τρόπο αναβάθμιση και βελτίωση συμπεριφοράς της μοτοσυκλέτας με καλύτερη πληροφόρηση από το μπροστινό της σύστημα, αυξάνοντας τα επίπεδα ασφαλείας στην οδήγηση.

Κωδ. Προϊόντος: YSS-LR355A070S365

Τιμή: 99,20 €

Link: www.bikealert.gr

Περισσότερες πληροφορίες: Bike Alert Hellas, Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, 210 3413733, Ε: [email protected], Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα, 210 9222776, Ε: [email protected], www.bikealert.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!