MotorBike.gr

BS BATTERY: Το πέρασμα στα MotoGP

25/02/2019

Koρυφαία προϊόντα, για την κορυφαία κατηγορία

Μετά την ολοένα αυξανόμενη εμπορική επιτυχία και παρουσία του brand της BS Battery, όχι μόνο στην Ελληνική, αλλά και στην Ευρωπαϊκή αγορά, η Bike Alert είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι γνωστοί αναβάτες της κορυφαίας κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας θα τρέχουν φέτος με τα χρώματά της.

Οι φέρελπεις αναβάτες της κατηγορίας Moto GP, Johan Zarco (Red Bull – KTM) και Fabio Quartararo (Petronas SRT – Yamaha), θα υποστηρίζονται από την BS Battery για την αγωνιστική σεζόν του 2019.

Johan Zarco (Red Bull – KTM) δεξιά και Fabio Quartararo (Petronas SRT – Yamaha) αριστερά

Το λογότυπο της BS Battery θα κοσμεί τα κράνη των δύο αναβατών, στην προσπάθεια τους προς την κατάκτηση της επιτυχίας, σε μια ακόμη συναρπαστική σεζόν στα MotoGP.

Με αυτήν την υψηλού επιπέδου συνεργασία, η BS Battery αποσκοπεί στη δημιουργία ισχυρής αναγνωρισιμότητας και ειδικότερα την προώθηση της ποιοτικής – με ανταγωνιστικές τιμές – γκάμας μπαταριών BS Battery SLA.

Fabio Quarararo – Yamaha

Η BS Battery ήταν ένας από τους πρώτους κατασκευαστές μπαταριών που εστίασε και διέθεσε το σύνολο των πόρων της στη νέα γενιά των εργοστασιακά φορτισμένων μπαταριών, η οποία σε συνδυασμό με την πρόσφατη επιβολή αυστηρού νομικού πλαισίου για την προμήθεια, παροχή και διαχείριση του θειικού οξέος (ηλεκτρολύτης), αποτελεί την λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα, αφού οι μπαταρίες SLA είναι σφραγισμένες, χωρίς διαρροές, και έτοιμες για χρήση!

Περισσότερες πληροφορίες: www.alexopoulos.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!