MotorBike.gr

BS BATTERY: Χαμηλότερες τιμές σε μπαταρίες!

03/09/2020

Ακόμα πιο προσιτές τιμές

Μια μεγάλη προσφορά ανακοίνωσε η Bike Alert Hellas αντιπρόσωπος των μπαταριών BS Battery κατεβάζοντας τις τιμές τους μέχρι και 21%.

H Bike Alert Hellas, αποκλειστικός εισαγωγέας και διανομέας των μπαταριών μοτοσυκλέτας BS BATTERY, δείχνοντας κατανόηση στο νέο οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον που διαμορφώνεται λόγω της πανδημίας και ταυτόχρονα την ανάγκη για ασφαλή και αξιόπιστη δίτροχη μετακίνηση, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει νέο μειωμένο τιμοκατάλογο λιανικής για τις μπαταρίες μοτοσυκλέτας BS BATTERY.

Ειδικότερα για τους τύπους μπαταρίας MF (Maintenance Free) καθώς και ανοιχτού τύπου με υγρά, οι οποίοι αποτελούν τους πιο ευρέως χρησιμοποιημένους από το σύνολο των κατασκευαστών δίκυκλων όλων των κατηγοριών (παπί, scooter, μοτοσυκλέτα) η μείωση των τιμών λιανικής είναι της τάξης του 14% και έως 21% από τον προηγούμενο εν ισχύ τιμοκατάλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η BS BΑTTERY μέσα διάστημα μερικών ετών κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και καινοτόμους προμηθευτές powersport μπαταριών παγκοσμίως. Με παρουσία τόσο στο OEM αλλά και aftermarket τομέα της αγοράς , η BS BATTERY προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μπαταριών lead-acid καθώς και Factory Activated (SLA) για μοτοσυκλέτες, scooter, ATV, watercraft, snowmobile και βοηθητικών οχημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες: Bike Alert Hellas, Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, 210 3413733, Ε: [email protected], Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα, 210 9222776, Ε: [email protected] , www.bikealert.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!