MotorBike.gr

BS Battery: Eπίσημος Τεχνικός Συνεργάτης της Kawasaki Bud Racing

03/03/2022

Άξιος συνεργάτης

Η BS Battery ανακοινώνει την συμφωνία της με την επαγγελματική ομάδα motocross Kawasaki Bug Racing Team. Η BS Battery θα αποτελέσει το νέο επίσημο χορηγό και προμηθευτή μπαταριών της Γαλλικής ομάδας για το 2022.

Αρχικά γνωστή για την υψηλή τεχνογνωσία ως ειδικός στις αναρτήσεις Off Road μοτοσυκλετών, η Kawasaki Bud Racing είναι επίσης εισαγωγέας και διανομέας ανταλλακτικών και αξεσουάρ μοτοσυκλετών εκτός δρόμου. Από το 2007, η ομάδα έχει αγωνιστεί σε πολλούς αγώνες μοτοκρός παγκόσμιου επιπέδου.

Εγκεκριμένη ως μπαταρία OEM από την ομάδα Kawasaki Bud Racing, τα αγωνιστικά μοντέλα Kawasaki KX450 & KX250 θα τροφοδοτούνται από μπαταρία ιόντων λιθίου BSLi-02 της BS BATTERY.

Benjamin Sebban – General Manager της BS Battery

“Είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για τη νέα αυτή συνεργασία με την αγωνιστική ομάδα Kawasaki Bud Racing Team με την οποία μοιραζόμαστε κοινές αξίες, όραμα και στόχους. Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε ακόμα μία Γαλλική ομάδα, η οποία στηρίζει με την σειρά της νεαρού και ταλαντούχους αναβάτες”

Stéphane Dassé – CEO της Bud Racing

“Η BS BATTERY αποτελεί πλέον έναν ισχυρό “παίχτη” στη βιομηχανία μπαταριών powersport διεθνώς, αλλά παράλληλα υποστηρίζει και επενδύει στα εθνικά Γαλλικά πρωταθλήματα μοτοσυκλετών, κάτι που για εμάς σαν ομάδα αποτελεί προτεραιότητα. Μετά τη δοκιμή όλων των προϊόντων της BS BATTERY στις αγωνιστικές μας μοτοσυκλέτες, αυτά ανταποκρίθηκαν απόλυτα στις προσδοκίες μας. Έτσι, θα παρέχουμε στους τεχνικούς και τους μηχανικούς μας ότι καλύτερο κυκλοφορεί όσον αφορά τις μπαταρίες, τους φορτιστές και συντηρητές τους”

Για περισσότερες πληροφορίες :

• Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, Τ: 210 3413733,
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30.
• Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα, Τ: 210 9222776,
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή από τις 09:00 έως και τις 17:30

Site: www.bikealert.gr E-mail: [email protected]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!