MotorBike.gr

DID ZVM-X: Υπερ-ενισχυμένες αλυσίδες κίνησης μοτοσυκλέτας

11/12/2021

Εγγύηση DID

Η σειρά αλυσίδων κίνησης ZVM-X της D.I.D προσφέρει τη μέγιστη αντοχή από όλες τις X-Ring αλυσίδες του Ιάπωνα κατασκευαστή, αφού είναι υπερ-ενισχυμένη και σχεδιασμένη αποκλειστικά για Superport, SportTourer και Sportive μοτοσυκλέτες με μεγάλη ροπή και ιπποδύναμη.

Βασικό χαρακτηριστικό της σειράς είναι η άμεση μεταφορά ενέργειας, χάρη την οποία ο αναβάτης αισθάνεται κάθε «άνοιγμα» του γκαζιού με εκπληκτική απόκριση της επιτάχυνσης! Αυτό οφείλεται στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας που απέκτησε η D.I.D από την εμπειρία της στα MotoGP και την οποία χρησιμοποιεί για την αύξηση της ακαμψίας (δηλαδή την μεγαλύτερη αντοχή σε τέντωμα υπό φορτίο) σε κάθε αλυσίδα ZVMX.

Σε συνδυασμό με την περιστροφική δράση της τεχνολογίας X-Ring® η οποία αυξάνει την απόδοση στεγανοποίησης (αυξάνοντας αντίστοιχα και τη διάρκεια ζωής της αλυσίδας), επιτυγχάνεται η ελαχιστοποίηση της απώλεια ισχύος, βασικό ζητούμενο για όλες τις Supersport και όχι μόνο μοτοσυκλέτες.

Νιώστε τον απόλυτο έλεγχο κάτω από όλες τις συνθήκες, την απόλυτη ακαμψία και δείτε τις επιδόσεις της μοτοσυκλέτας σας να απογειώνονται!

Οι αλυσίδες ZVMX είναι διαθέσιμες σε 520-525-530 βήμα και σε 2 χρώματα: Μαύρο εσωτερικό και εξωτερικό πλακάκι, Χρυσό εξωτερικό και εσωτερικό πλακάκι.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο 1: 210-51.20.260
Fax: 210-34.62.747
Τηλέφωνο 2: 210-92.22.776
Fax:210-92.44.254
Site: www.bikealert.gr Email: info@bikealert.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!