MotorBike.gr

Triumph Motorcycles: Nέες Speed ​​​​T4 και Speed ​​400 για την Ινδία

20/09/2024

Αυγαταίνουν τα 400άρια της Triumph

Τώρα που φτιάξαμε τη βάση θα βγάζουμε το ένα μοντέλο πίσω απ’ τ’ άλλο, μοιάζει να σκέφτεται η Τriumph, η οποία ετοιμάζει νέες εκδόσεις της μονοκύλινδρης 400άρας της και λανσάρει δυο νέα μοντέλα στην ινδική αγορά

Τα νέα Triumph Speed ​​​​T4 και Speed ​​400 μοντέλα του 2025 κυκλοφόρησαν στην ινδική αγορά, όπως αναφέρεται από τον τοπικό ειδικό τύπο.

Η Triumph Speed ​​​​T4 αντιπροσωπεύει το νέο μοντέλο “εισόδου”, το βασικό που λέμε, στη γκάμα των 400cc της εταιρίας,  και είναι μια εντελώς νέα μοτοσυκλέτα σε σύγκριση με την Speed ​​400, η ​​οποία αποτελεί αναβάθμιση της τρέχουσας έκδοσης.

Εδώ να πούμε πως έχουμε μια μικρή ένσταση στα γραφικά και γενικά στην εικόνα που θέλει να περάσει η Triumph στη μικρότερου κυβισμού μοτοσυκλέτα της, αφού οι κλασικές της γραμμές έχουν δεχθεί, κατά τη γνώμη μας, έναν μάλλον άτσαλο μοντερνισμό/νεωτερισμό, που δεν της ταιριάζει. Είναι σαν να μην ξέρει πού να πάει αισθητικά: στο παρόν ή στο μέλλον;

Με μονοκύλινδρο κινητήρα 398 cc μέγιστης ισχύος 31 ίππων στις 7.000 rpm και 36 Nm μέγιστης ροπής στις 5.000 rpm, με μονόδρομο συμπλέκτη και συμβατική ή ανάποδο τηλεσκοπικό πιρούνι, ABS δύο καναλιών και θύρα USB να αποτελούν μέρος του εξοπλισμού του, το Triumph Speed ​​​​T4 είναι διαθέσιμο για την ινδική αγορά σε τρία χρώματα: Λευκό, κόκκινο και μαύρο.

Υπενθυμίζουμε ότι το μοντέλο που θα περίμενε η Ευρώπη με ενδιαφέρον, θα ήταν ένα Adventuro-ειδές 400  που να αντιμετωπίζει κατάματα το αντίστοιχης κατηγορίας νέο, Royal Enfiel Himalayan.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!