SuperPapi

JINCHENG: Με 10 μοντέλα στην ελληνική αγορά

30/12/2020

Προτάσεις οικονομίας

Προτάσεις οικονομίας” έρχεται να θέσει υπόψη μας η Jincheng – με αντιπρόσωπο την εταιρία Mπούκουρας ΑΕΒΕ – που διαθέτει γκάμα με δίτροχα διαφόρων κατηγοριών: παπιά, νεο-ρετρό, cruiser, αλλά και σκούτερ. Παρουσιάζουμε το κάθε ένα ξεχωριστά.

Στην εκτεταμένη γκάμα της Jincheng υπάρχουν τρία παπιά διαφόρων κυβισμών και τιμών, τρία μικρά δίτροχα που παραπέμπουν στο παρελθόν, δύο μικρά cruiser, κι ένα maxi scooter. Κοινός παρανονομαστής όλων η χαμηλή τιμή τους, που τα καθιστά μιας πρώτης τάξεως επιλογή για τα χαμηλότερα εισοδήματα.

Jintong JC50Q-7

Αντιγράφοντας την εμφάνιση του κλασικού Μπόμπου (Ζ 50) της Honda, το Jintong 50 επαναφέρει τις παλιές, καλές, θρυλικές εποχές των μικρών μοτοσυκλετών.

Το Jintong διαθέτει μονοκύλινδρο, αερόψυκτο κινητήρα με δύο βαλβίδες που τροφοδοτείται από καρμπυρατέρ. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι ημιαυτόματο τριών σχέσεων, ενώ υπάρχει και έκδοση με ημιαυτόματο κιβώτιο τεσσάρων σχέσεων.

Τιμή: 1.100

Περισσότερες πληροφορίες: www.boukourasmotors.gr

Jintong JC50Q-7A

Το Jintong 7A είναι το πιο εξεζητημένο μοντέλο, η σπέσιαλ έκδοση του “Μπόμπου” με χρωμιωμένα: ντεπόζιτο, καβούκι προβολέα, πλαϊνά καπάκια και φτερά μπροστά και πίσω.

Η επιβάρυνση είναι μηδενική σε σύγκριση με αυτά που προσφέρει παραπάνω από το βασικό μοντέλο.

Τιμή: 1.100

Περισσότερες πληροφορίες: www.boukourasmotors.gr

Jincheng Dax JC50Q

Με τις γραμμές του διάσημου στο παρελθόν Honda Dax, το JC50Q θα προσφέρει την ίδια ευχρηστία και ευελιξία με το αυθεντικό, χρησιμοποιώντας έναν φιλικό 50άρη κινητήρα με ημιαυτόματο κιβώτιο τριών σχέσεων που έχει εκκίνηση με μανιβέλα.

Δισκόφρενο υπάρχει στον μπροστινό τροχό, το πιρούνι είναι συμβατικό και η πίσω ανάρτηση φοράει δύο αμορτισέρ. Η εξάτμιση είναι “ψηλή” για να μπορεί το Dax να κινείται και σε διαδρομές εκτός δρόμου. Οι τροχοί είναι 10 ιντσών, τα λάστιχα ευμεγέθη, ενώ το βάρος της κατασκευής αγγίζει τα 72 μόλις κιλά.

Τιμή: 1.100

Περισσότερες πληροφορίες: www.boukourasmotors.gr

Jincheng Knight JC50Q-8

Το Jincheng Knight με τον κινητήρα των 50 κυβικών, όπως και το αδελφάκι του με τον κινητήρα των 100 κυβικών εκατοστών, διαθέτουν εμφάνιση που σπανίζει πλέον στην αγορά.

Κλασικά cruising με χαμηλή σέλα, ντεπόζιτο σχήματος δάκρυ και ψηλό χρωμιωμένο τιμόνι. Ιδανικό για αρχάριους και αρχάριες απαιτεί δίπλωμα μοτοποδηλάτου για να οδηγηθεί.

Ο κινητήρας είναι μονοκύλινδρος, αερόψυκτος με οριζόντιο κύλινδρο (τύπου παπιού) και έχει κλασικό τριτάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων με συμπλέκτη.

Ο μπροστινός τροχός είναι 16 ιντσών και ο πίσω 14.

Τιμή: 1.200

Περισσότερες πληροφορίες: www.boukourasmotors.gr

Jincheng Chally CJ70a

Το λέει και το όνομα του CJ70a, αφού είναι ένα Chally με τα όλα του και μάλιστα με κινητήρα 70 κυβικών. Στον τομέα των φρένων συναντάμε ένα ταμπούρο σε κάθε τροχό διαμέτρου 10 ιντσών.

Η μπροστινή ανάρτηση είναι ανάποδο τηλεσκοπικό πιρούνι, ενώ πίσω υπάρχουν δύο αμορτισέρ με καλυμμένα τα ελατήριά τους, όπως “τότε”.

Η διαφορά του Jincheng Chally CJ70a σε σύγκριση με το παλιό Chally είναι ότι διαθέτει ορθογώνιο προβολέα και μικρό φέρινγκ στο τιμόνι, ενώ στον στάνταρ εξοπλισμό προσφέρεται και χρωμιωμένη σχάρα.

Ο κινητήρας διαθέτει κιβώτιο ταχυτήτων 4 σχέσεων και η εκκίνηση γίνεται με μανιβέλα. Το βάρος του είναι χαμηλό στα 75 κιλά, όπως ακριβώς και η τιμή του στα 950 ευρώ.

Τιμή: 1.000

Περισσότερες πληροφορίες: www.boukourasmotors.gr

Jincheng Knight JC100-7

Το μεγαλύτερο Knight με τον κωδικό JC100-7, έχει και αυτό κινητήρα παπιού (μονοκύλινδρο με οριζόντιο κύλινδρο, αερόψυκτο με δύο βαλβίδες) αλλά με κιβώτιο 4 σχέσεων και συμπλέκτη στο τιμόνι. Η εκκίνηση γίνεται με μανιβέλα, αλλά και με μίζα.

Το πιρούνι είναι συμβατικό και η πίσω ανάρτηση έχει δύο αμορτισέρ.

Tο κλασικό, αμερικάνικο στυλ τονίζεται από τη διχρωμία στο ντεπόζιτο, τα χρωμιωμένα εξαρτήματα, το μεγάλο φιλτροκούτι και την εξάτμιση, τα αμορτισέρ, το τιμόνι και τους καθρέφτες, αλλά και το καβούκι του μονού, στρογγυλού προβολέα.

Το βάρος βρίσκεται στα 108 κιλά.

Τιμή: 1.300

Περισσότερες πληροφορίες: www.boukourasmotors.gr

Jincheng Evergreen JC100-6

Με κλασικές, παραδοσιακές γραμμές παπιού που έγραψε ιστορία στην Ελλάδα και την Ν. Α. Ασία εμφανίζεται το Jincheng Evergreen JC 100-6, με ταμπούρο μπροστά και πίσω και χυτές 6μπρατσες αλουμινένιες ζάντες.

Ο 100άρης κινητήρας διαθέτει ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με 4 σχέσεις και εκκίνηση είτε με μανιβέλα, είτε με μίζα. Η αλυσίδα της τελικής μετάδοσης είναι “κλειστού τύπου”.

Σχάρες υπάρχουν δυο: μια μπροστά στην ποδιά, κάτω από τον προβολέα και μια ακόμα οπίσθια στην ουρά του παπιού. Το βάρος του Evergreen 100 φτάνει τα 94 κιλά.

Τιμή: 1.100

Περισσότερες πληροφορίες: www.boukourasmotors.gr

Jincheng Fire SJ110

To Jincheng Fire SJ 110 είναι το φθηνότερο παπί της Jincheng, αλλά και το φθηνότερο της αγοράς με τιμή στα 950 ευρώ.

Ο τετράχρονος αερόψυκτος κινητήρας έχει εκκίνηση με μίζα και μανιβέλα και 4τάχυτο ημιαυτόματο σασμάν. Η τελική μετάδοση γίνεται με αλυσίδα και καλύπτεται από την παραδοσιακή “κάσα” των παπιών.

Υπάρχει δισκόφρενο στον μπροστινό τροχό (διέμβολη δαγκάνα), ταμπούρο στον οπίσθιο και σχάρα στην ουρά για μικρομεταφορές. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ακτίνες και φορούν λάστιχα 2.50 και 2.75 μπροστά και πίσω αντίστοιχα. Το βάρος είναι χαμηλό στα 93 κιλά.

Τιμή: 950

Περισσότερες πληροφορίες: www.boukourasmotors.gr

Jincheng Velos JS110-9

Με χαρακτηριστική αιχμηρή ποδιά που φιλοξενεί τα φλας και προβολέα στο τιμόνι, το Velos 110 προτείνεται σαν λύση μέσα στην πόλη, με χαμηλή τιμή-έκπληξη. Ο κινητήρας είναι 110 κυβικών εκατοστών και η εκκίνησή του γίνεται με μίζα και μανιβέλα.

Οι τροχοί είναι 17 ιντσών και οι ζάντες είναι χυτές-αλουμινένιες. Δισκόφρενο υπάρχει στον μπροστινό τροχό με δαγκάνα δύο εμβόλων. Στον στάνταρ εξοπλισμό του παπιού υπάρχει μικρή ζελατίνα στο τιμόνι, σχάρα ποδιάς και οπίσθια σχάρα στην ουρά.

Το βάρος του Jincheng Velos JS110-9 δεν ξεπερνάει τα 98 κιλά.

Τιμή: 1.100

Περισσότερες πληροφορίες: www.boukourasmotors.gr

Jincheng Eupolo JC150T

Ένα σκούτερ… maxi scooter με κινητήρα 150 κυβικών και μονοκύλινδρο, τετράχρονο αερόψυκτο κινητήρα.

Το Jincheng Eupolo JC150T διαθέτει μεγάλη σέλα και προστασία από τον αέρα με ποδιά που φιλοξενεί δυο προβολείς.

Οι τροχοί είναι 12 ιντσών δίνοντας στο σκούτερ βάρους 150 κιλών την ευελιξία που χρειάζεται η οδήγηση στην πόλη. Στον μπροστινό τροχό υπάρχει δισκόφρενο και στον πίσω ταμπούρο.

Τιμή: 2.100 €

Περισσότερες πληροφορίες: www.boukourasmotors.gr

Περισσότερες πληροφορίες: Μπούκουρας ΑΕΒΕ, 3ο Χλμ. ΕΟ Αγρινίου-Αντιρρίου, 30100 Αγρίνιο, 26410 50071-72, www.boukourasmotors.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!