MotorBike.gr

Yamaha Ténéré Spirit Experience 2023: Λάβε μέρος σε αγώνες Rally Raid με τη δική σου Ténéré και την υποστήριξη της Yamaha

19/01/2023

Αγωνιστικές εμπειρίες ζωής με Ténéré

Η Yamaha παρουσιάζει για το 2023 το νέο Ténéré Spirit Experience, όπου οι ιδιοκτήτες της Ténéré μπορούν να συμμετάσχουν σε ορισμένα από τα πιο δημοφιλή Rally Raid events, μαζί με την επίσημη Yamaha World Raid Team!

Συνολικά 20 πελάτες της Yamaha και οι μοτοσυκλέτες τους θα συμμετέχουν στον αγώνα ερήμου-Rally Raid που έχουν επιλέξει, όπου θα ακολουθούν την πραγματική διαδρομή, αλλά και μια παράλληλη διαδρομή προς τους αγωνιζόμενους. Κάθε απόγευμα θα βρίσκονται στο bivouac μαζί με την αγωνιστική ομάδα.

Για πολλούς αναβάτες αυτή θα είναι μια μοναδική εμπειρία ζωής και για άλλους μπορεί να είναι ένα γεγονός που θα πυροδοτήσει την επιθυμία τους για μελλοντική συμμετοχή σε αγώνα Rally Raid.

Το Ténéré Spirit Experience, το οποίο διευθύνεται από τον πρώην πρωταθλητή Enduro και διευθυντή της Dakar Racing Team, Marc Bourgeois, μέσω της εταιρίας του MBSM για λογαριασμό της Yamaha, είναι ανοικτό για ιδιοκτήτες Yamaha Ténéré που θέλουν να ζήσουν εμπειρίες νέου επιπέδου και να πάρουν μια πραγματική γεύση από Rally Raid, αλλά χωρίς την έντονη πίεση του ανταγωνισμού.

Ταυτόχρονα θα μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά των εξωτικών διαδρομών.

Το Ténéré Spirit Experience είναι ένα συνολικό πακέτο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει κάθε στάδιο της προετοιμασίας, τις πτήσεις, τη μεταφορά των μοτοσυκλετών και κάθε πτυχή της συμμετοχής στο Rally Raid που έχει επιλέξει ο πελάτης.

Πριν από την εκδήλωση, κάθε αναβάτης έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει μαθήματα από ένα Ténéré Centre* εάν θέλει να λάβει εκπαίδευση σχετικά με τις τεχνικές οδήγησης ή την πλοήγηση.

Η MBSM θα φροντίσει όλα τα υπόλοιπα από την εκκίνηση μέχρι τον τερματισμό. Συμπεριλαμβάνονται καθημερινές ενημερώσεις πριν τον αγώνα, επιμελητεία, τεχνική υποστήριξη, τοποθέτηση του GPS tracker, πρωινό, δείπνο και κάμπινγκ.

Οι πελάτες οδηγούν τη δική τους μοτοσυκλέτα στις εκδηλώσεις του Ténéré Spirit Experience, αλλά δεν είναι απαραίτητο να προχωρήσουν σε υπερβολικές τροποποιήσεις.

Οι τεχνικοί της MBSM θα εξοπλίζουν κάθε μοτοσυκλέτα με ειδικούς τροχούς και ελαστικά, καθώς και με εξοπλισμό πλοήγησης πριν την εκκίνηση του αγώνα. Σε συγκεκριμένες εκδηλώσεις, η Ténéré του συμμετέχοντος θα πρέπει να εφοδιαστεί με ένα επιπλέον ρεζερβουάρ καυσίμου.

Η ομάδα του Marc Bourgois (MBSM) θα αναλάβει τόσο την αγωνιστική οργάνωση όσο και το πρόγραμμα Customer, υπό την ομπρέλα της Ténéré World Raid Team. Θα προσφέρει απρόσκοπτη ενσωμάτωση του αληθινού αγωνιστικού πνεύματος με τη συνολική εμπειρία για τον πελάτη.

Το Ténéré Spirit Experience του 2023 περιλαμβάνει τέσσερις από τους πιο διάσημους αγώνες Rally Raid, ξεκινώντας με το Marocco Desert Challenge τον Απρίλιο και συνεχίζοντας με το ελληνικό σκέλος Hellas Rally τον Μάιο.

Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές, οι TSE και TWRT θα συνεχίσουν με την εκδήλωση Transanatolia τον Σεπτέμβριο και θα ολοκληρώσουν με το Tunisia Desert Challenge τον Οκτώβριο.

Οι αναβάτες του Ténéré Spirit Experience θα μοιράζονται το bivouac με τους αναβάτες της Ténéré World Raid Team, Alessandro Botturi και Pol Tarrès, οι οποίοι θα διαγωνιστούν σε επιλεγμένους αγώνες. Σε διάφορους αγώνες έχουν προσκληθεί για να συμμετάσχουν και άλλοι κορυφαίου επιπέδου αναβάτες.

Σε διάφορες περιοχές από τη Γαλλία και το Μαρόκο, υπάρχουν MBSM Ténéré Centres, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για αναβάτες που επιθυμούν να λάβουν πρόσθετη off-road εκπαίδευση και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην πλοήγηση. Η MBSM θα έχει δύο Ténéré Centres στη Γαλλία και το Μαρόκο. Υπάρχουν κι άλλες χώρες της Ευρώπης διαθέτουν παρόμοιες δομές.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Ténéré Spirit Experience και τα MBSM Ténéré Centres, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της MBSM: https://tenere-spirit-experience.com/

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!