MotorBike.gr

QJMotor SRT 550S: Έρχεται σύντομα – Ανακοίνωση τιμής

05/07/2024

Ρίχνεται στη μάχη της μεσαίας κατηγορίας

Η νέα QJMotor SRT 550S είναι μια εξελιγμένη μοτοσυκλέτα της κινέζικης εταιρίας που στοχεύει εκτός των άλλων και στη μοναδικότητα της εξωτερικής της εμφάνισης που θα τη διαχωρίζει από το πλήθος. Η τιμή της ανακοινώθηκε στις 5.595 €

Το αεροδυναμικό φέρινγκ έχει σχεδιαστεί ώστε να μειώνει τους στροβιλισμούς, προσφέροντας απαράμιλλη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και προστασία από το κρύο και τη βροχή με χαμηλά επίπεδα θορύβου, κάνοντας τις μακρινές διαδρομές ευκολότερες σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Ο νέας σχεδίασης προβολέας LED χρησιμοποιεί φακό διάθλασης του φωτός προς όλες τις κατευθύνσεις, εξασφαλίζοντας βέλτιστο φωτισμό χωρίς σκιές και κενά, ακόμα και όταν η μοτοσυκλέτα πλαγιάζει ή φρενάρει δυνατά πριν από τις στροφές.

Παράλληλα η νέα SRT 550 S έχει δύο ισχυρούς προβολείς ομίχλης ενσωματωμένους στο μπροστινό τμήμα του φέρινγκ, με τετραπλά LED ο καθένας, κάνοντας ορατή την παρουσία της μοτοσυκλέτας στα υπόλοιπα οχήματα από μεγάλη απόσταση.

Ενσωματωμένα είναι και τα εντυπωσιακά, κάθετα τοποθετημένα LED φλας.

Χρησιμοποιώντας τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 56ps / 8.250rpm (ροπή 54 Nm / 5.500rpm) ως ενεργό δομικό στοιχείο του πλαισίου, οι σχεδιαστές της QJMotor μείωσαν δραστικά το συνολικό βάρος της νέας SRT 550 S και αύξησαν την ακαμψία.

Η νέα QJMotor SRT 550S είναι από τις ελάχιστες μοτοσυκλέτες σε αυτήν την κατηγορία κυβισμού με αφαιρούμενο υποπλαίσιο και ελαφρύ αλουμινένιο ψαλίδι για μείωση του μη-αναρτώμενου βάρους. Ρυθμιζόμενη είναι η οπίσθια ανάρτηση όπως και το ανάποδο πιρούνι με τα καλάμια διαμέτρου 45mm!

Ακτινικές δαγκάνες διαθέτουν τα μπροστινά δισκόφρενα μεγάλης διαμέτρου 320 mm που συνεργάζεται με ένα δισκόφρενο 260 mm πίσω και δικάναλο ABS με στόχο την καλύτερη ενεργητική ασφάλεια.

Τα tubeless ελαστικά στους τροχούς ελαφρού κράματος των 19” και 17” μπροστά-πίσω, που διαθέτουν λοξές βαλβίδες για εύκολη πλήρωση με αέρα, διαθέτουν και σύστημα παρακολούθησης πίεσης και θερμοκρασίας ελαστικών. Οι διαστάσεις τους είναι 110/80-19 μπροστά και 150/70-17 πίσω.

Η μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT των 7” με Bluetooth και Wi-Fi προσφέρει δυνατότητες συνδεσιμότητας και παροχής πληροφοριών και συνοδεύεται από διπλή θύρα ταχυφόρτισης USB, αλλά και πρίζα 12V.

Η εργονομία της θέσης οδήγησης και της σέλας δύο επιπέδων έχει μελετηθεί σε κάθε λεπτομέρεια με σαφή στόχο την ευκολία χειρισμών και την άνεση, εντός και εκτός δρόμου.

Τόσο τα μαρσπιέ του αναβάτη όσο και του συνεπιβάτη διαθέτουν στο πάνω μέρος τους ελαστικούς αποσβεστήρες κραδασμών.

Οι σχάρες έχουν πρόβλεψη για τοποθέτηση Top Case και πλαϊνών βαλιτσών, ενώ οι χούφτες στο τιμόνι με την αλουμινένια μπάρα και τα περιμετρικά κάγκελα για τον κινητήρα και το φέρινγκ προσφέρουν τη μέγιστη προστασία.

Το ρεζερβουάρ των 20,5 λίτρων, σε συνδυασμό με τη μικρή μέση κατανάλωση των 4,1 λίτρων για κάθε 100 χιλιόμετρα (WMTC3), εξασφαλίζει αυτονομία που αγγίζει (θεωρητικά) έως και τα 500 χιλιόμετρα χωρίς ανεφοδιασμό.

Το βάρος του 550 φτάνει τα 220 κιλά γεμάτο, εξοπλισμένο με κάγκελα, σχάρες και κεντρικό σταντ.

Η νέα QJMotor SRT 550 S διατίθεται σε τρεις χρωματισμούς στην τιμή των 5.595 €.

Σύντομα θα μπορείτε να την δείτε από κοντά στο δίκτυο συνεργατών της Γκοργκόλης Α.Ε.

Περισσότερες πληροφορίες: https://qjmotor.gr/model/srt-550-s/

Kύρια χαρακτηριστικά του 550

✓ Προβολείς Full-Led με DRL

✓ Περιμετρικά προστατευτικά κάγκελα

✓ Χούφτες με μπάρες αλουμινίου

✓ Κεντρικό – Πλαϊνό στάντ

✓ Σχάρα αλουμινίου

✓ Tubeless ελαστικά

✓ TFT Έγχρωμη Οθόνη 7”

✓ Bluetooth και Wi-Fi συνδεσιμότητα

✓ Θύρα φόρτισης USB

✓ Ρυθμιζόμενο πιρούνι USD 45mm

✓ Ρυθμιζόμενο πίσω αμορτισέρ

✓ Πλαίσιο χωροδικτύωμα

✓ Αφαιρούμενο υποπλαίσιο

✓ Τιμόνι μεταβλητής διατομής

✓ Ρυθμιζόμενες μανέτες

✓ Μαρσπιέ Off-Road

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!