MotorBike.gr

Υamaha MT-09 Y-AMT 2025: Παρουσίαση στην Ελλάδα

17/10/2024

Η πρώτη γεύση

Η Yamaha παρουσίασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομική Yamaha MT-09 με νέο αυτόματο-σειριακό σύστημα μετάδοσης Y-AMT, σε όλο το Δίκτυο Επίσημων Συνεργατών Yamaha και στους δημοσιογράφους του Ειδικού Τύπου.

Το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα η νέα Yamaha ΜΤ-09 Υ-ΑΜΤ, με αυτόματο-σειριακό κιβώτιο ταχυτήτων, σε ένα διήμερο Ride Experience που έδωσε στο δίκτυο συνεργατών της εταιρίας και στον ειδικό τύπο μοτοσυκλέτας  μια πρώτη γεύση από το μέλλον.

Το διήμερο ήταν αφιερωμένο στη “Συμβίωση” του αναβάτη με τη μοτοσυκλέτα, που είναι το σλόγκαν της Yamaha για τη νέα καμπάνια της MT-09 Y-AMT, με 20 καινούργιες ΜΤ-09 Υ-ΑΜΤ να οδηγούνται από τους συμμετέχοντες σε μια σύντομη βόλτα, όπου πήραν την πρώτη γεύση του νέου συστήματος.

Τα μέλη του Δικτύου Επίσημων Συνεργατών Yamaha και συντάκτες μοτοσυκλέτας από Μέσα Ειδικού Τύπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για το νέο μοντέλο και τη νέα τεχνολογία Y-AMT από την ομάδα των ανθρώπων της Yamaha, αλλά και να το δοκιμάσουν στο δρόμο.

Η νέα ΜΤ-09 Y-AMT είναι ήδη διαθέσιμη στις εκθέσεις των Επίσημων Συνεργατών Yamaha, ώστε να πραγματοποιήσουν οι ενδιαφερόμενοι test ride και να δοκιμάσουν το νέο αυτό κιβώτιο ταχυτήτων.

Περισσότερες πληροφορίες για το ΜΤ-09 Y-AMT: www.yamaha-motor.eu/gr

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο αυτόματο-σειριακό κιβώτιο (Y-AMT): www.yamaha-motor.eu/gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!