MotorBike.gr

ΕΚΘΕΣΗ CUSTOM: Τhe Wheel to Build

15/03/2016

Στις αρχές Απριλίου, στην Αθηναΐδα

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μια έκθεση για μοτοσυκλέτες Cafe Racer, Custom, Bobber και ότι άλλο φανταστεί ο νούς σας σε μετασκευασμένο δίτροχο θα γίνει στον χώρο της Αθηναΐδας στην Αθήνα για δύο μέρες στις 2 και 3 Απριλίου. Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι “The wheel to build” και ο υπότιτλος “The show for custom bikes and other toys”. Οργανωτές η ιστοσελίδα Cafe Racer Cult και το κατάστημα The Real Intelectuals.

TWTB-LOGOW-702x336Καθημερινά μέσα σε γκαράζ, υπόγεια και συνεργεία, απλοί άνθρωποι έχουν τη θέληση να λυγίσουν μέταλλο, να ξοδέψουν αμέτρητες ώρες και να βάψουν στο χέρι μοναδικές δίτροχες δημιουργίες, που θα απαντούν στις δικές τους ανάγκες και αισθητική.

Το “THE WHEEL TO BUILD” είναι η δική τους έκθεση, το πρώτο αμιγώς custom bike show που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ενώ στον ίδιο χώρο oι εταιρίες μοτοσυκλετών όπως Yamaha, Suzuki, Triumph, Harley Davidson, Ducati και BMW θα παρουσιάσουν τα νέα μοντέλα τους.

Suzuki Inazuma Adrenaline Junkies

Suzuki Inazuma, by Adrenaline Junkies

Το “THE WHEEL TO BUILD” διοργανώνουν οι THE REAL INTELLECTUALS και το CAFERACERCULΤ.GR, στον πολυχώρο πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ στον Βοτανικό. Στις 2 και 3 Απριλίου, από τις 10 το πρωί και μέχρι το βράδυ, θα παρουσιαστούν στο ιδιαίτερο κτήριο της εκδήλωσης δουλειές εγχώριων κατασκευαστών μέσα σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στον οποίο θα αναδειχθούν Cafe Racers, Scramblers, FlatTrackers, Bobbers αλλά και Vintage Customs.

TWTB-1DT-605x391

Για πρώτη φορά αυτές οι κατασκευές θα εμφανιστούν μπροστά στο κοινό σαν έργα τέχνης μέσα σε γκαλερί, με τις απαραίτητες πληροφορίες για την κάθε κατασκευή, ενώ στο τέλος του Show θα βραβευθεί με το έπαθλο «THE KING OF THE WHEEL» η καλύτερη κατασκευή από το κοινό, που θα προκύψει από ανοιχτή ψηφοφορία.

Ο ΧΩΡΟΣ
Η ΑΘΗΝΑΙΔΑ χωρίζεται σε 3 μέρη:
MUSEUM GALLERY: Ειδικά διαμορφωμένος χώρος που θα φιλοξενήσει συνολικά 40 μοτοσυκλέτες από εγχώριους (και όχι μόνο) custom builders, με ειδικούς προβολείς που θα αναδείξουν τις λεπτομέρειες και την ποιότητα της δουλειάς τους.

TWTB-5DT-605x401

THE SILK ROOM: H κεντρική αίθουσα θα φιλοξενήσει τα νέα μοντέλα (modern classics και vintage) στα περίπτερα των μεγάλων εταιριών, που θα πλαισιωθούν από δημιουργίες εγχώριων custom builders, όπως και από αξεσουάρ για τον αναβάτη και τη μοτοσυκλέτα.

CABRIO CAFE BAR: Στο bar της Αθηναΐδας εκτός από το ποτό τους, οι επισκέπτες θα παρακολουθήσουν συναυλίες και τις δύο μέρες: το Σάββατο 2 Απριλίου τους Mani Deum και τους Callas, ενώ την Κυριακή 3 Απριλίου τους Thriller και τους Rat Pack Racers. Οι συναυλίες ξεκινούν στο τέλος κάθε ημέρας.

TWTB-8DT-605x398

ΩΡΑΡΙΟ-ΕΙΣΟΔΟΣ
Η έκθεση θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Απριλίου από τις 10:00-21:00, ενώ μετά το κλείσιμο της κάθε ημέρας, θα υπάρχει συνέχεια στη σκηνή του CABRIO CAFE BAR με δυνατή ζωντανή μουσική. Είσοδος 3€ η μέρα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
The Wheel To Build Motorcycle Show – Facebook
www.therealintellectuals.com (Παλλάδος 9, Ψυρρή) / email: [email protected]
www.caferacercult.gr / email: [email protected]

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!