MotorBike.gr

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ: YSS για Honda Innova 125

21/06/2016

Προοδευτική ανάρτηση 

Ζεύγος υδραυλικών αμορτισέρ για το Honda Innova 125 που προσφέρει εκτός από βελτιωμένη εμφάνιση και αναβαθμισμένη λειτουργία στην πίσω ανάρτηση.

Κατασκευάζονται από την YSS, στην Ταϊλάνδη, που είναι μια από τις κορυφαίες εταιρίες αμορτισέρ στον κόσμο. Η YSS παράγει εκατομμύρια αμορτισέρ και τύπους αναρτήσεων κάθε χρόνο, για πλήθος δίτροχων και λοιπών οχημάτων, που εξάγονται σε όλες τις αγορές του κόσμου.

YSS Honda innova 125

Τα αμορτισέρ της YSS αντιπροσωπεύονται από την εταιρία Αλεξόπουλος, έχουν μήκος 34 εκατοστών, είναι λαδιού  διαθέτουν ρύθμιση της προφόρτισης ελατηρίoυ σε 5 θέσεις και είναι ειδικά σχεδιασμένα για τα παπιά Honda Innova 125 με καρμπυρατέρ ή ψεκασμό.

Διαθέτουν μαύρο σώμα (αμορτισέρ) και ίδιου χρώματος ελατήρια δίνοντας μια σπορ νότα στην εμφάνιση.

Τα ελατήρια διαθέτουν διαφορετική πυκνότητα σπειρών με αποτέλεσμα να προσφέρουν ανάρτηση με προοδευτική λειτουργία: μαλακότερη στα μικρά χτυπήματα (βλ. λακκούβες) και σκληρότερη όταν εφαρμόζονται μεγαλύτερες δυνάμεις από τον δρόμο.

Τιμή: 40,20 ευρώ

Περισσότερες πληροφορίες: Σπ. Αλεξόπουλος, Δημητρακοπούλου 22 Κουκάκι, τηλ. 210 9222776, www.alexopoulos.gr και www.alexopoulosltd.blogspot.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!