MotorBike.gr

HONDA, MotoGP 2018: 2ος συνεχόμενος τίτλος MotoGP Triple Crown

21/11/2018

Δύο χρόνια – τριπλή επιτυχία

Στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP η εργοστασιακή ομάδα Repsol Honda με αναβάτες τους Marc Marquez και Dani Pedrosa, εξασφάλισε τον τίτλο του Πρωταθλήματος Ομάδων στο Grand Prix της Βαλένθια, 19ο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος FIM MotoGP 2018.

Μετά τον τίτλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αναβατών MotoGP που κατέκτησε ο Marc Marquez στην Ιαπωνία και το 24ο Πρωτάθλημα Κατασκευαστών που εξασφάλισε η Honda στον αγώνα της Μαλαισίας, η Honda για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κατακτά τον τίτλο MotoGP Triple Crown (Πρωτάθλημα Οδηγών – Κατασκευαστών και Ομάδας).

Ο Πρόεδρος του HRC Yoshishige Nomura μετά την κατάκτηση του τίτλου δήλωσε: Αυτή τη σεζόν όλες οι εταιρείες έκαναν τεράστιες βελτιώσεις στις μοτοσυκλέτες τους με αποτέλεσμα κάθε αγώνας να έχει υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού. Χάρη στη σκληρή δουλειά του Marc Marquez, του Dani Pedrosa και όλων των συνεργατών μας, η Honda κατάφερε και κατέκτησε για 2η συνεχόμενη χρονιά τον τίτλο του Triple Crown. Ευχαριστώ ειλικρινά τους αναβάτες μας, την ομάδα και τους συνεργάτες της, τους χορηγούς μας καθώς επίσης και όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού σε όλο τον κόσμο που βοήθησαν να πετύχουμε αυτό το στόχο”.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!