SuperPapi

HONDA SUPER CUB C125: Το επετειακό παπί έφτασε στην Ελλάδα!

08/01/2019

Γιορτάζοντας τα 60 χρόνια του θρυλικού παπιού

Χαρά για όλους τους παπόβιους και ιδιαίτερα τους φίλους των παπιών της Honda πρέπει να σημάνει ο ερχομός του επετειακού Honda Super Cub C125 στην ελληνική αγορά. Το γεγονός ότι κοστίζει 3.990 ευρώ, αποτελεί εχέγγυο για την ποιότητα κατασκευής του και το τοποθετεί αυτόματα στα επίπεδα του “συλλεκτικού”.

Ας μην παραπλανηθούν οι απανταχού παπόβιοι και επικεντρώσουν την προσοχή τους στο θέμα της τιμής του ολοκαίνουργιου Honda Super Cub C125.

Φυσικά και είναι υψηλή η τιμή του, φυσικά και είναι το ακριβότερο παπί που έχει εμφανιστεί ποτέ, όχι μόνο στην δική μας αγορά, αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Το συγκεκριμένο όμως είναι φτιαγμένο για να γιορτάσει την επέτειο των εξήντα ετών (και κάτι) από την παρουσίαση του πρώτου, του θρυλικού Honda C100 Super Cub με τον καλύτερο τρόπο.

Όσοι το είδαμε από κοντά το νέο Honda Super Cub C125 στο περσινό σαλόνι μοτοσυκλέτας στην Αθήνα, αναγνωρίσαμε την ποιότητα της κατασκευής του.

Προσοχή, δεν πρόκειται για παπί μεταφορέα, “εργάτη”, για μέσο αποκλειστικά και μόνο καθημερινής μετακίνησης, αφού δεν ξέρουμε αν προσέξατε… αλλά είναι μονόσελο.

Δεν είναι τυχαίο ότι η σέλα δεν είναι δύο θέσεων, τα μονόσελα δίτροχα είναι πλέον σπάνια και πάντοτε εμπίπτουν στην κατηγορία premium. Σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται το Honda Super Cub C125 και όχι σαν “ένα ακόμα παπί”.

Διαβάστε την πλήρη ανάλυσή του που έχουμε κάνει σε παλαιότερο άρθρο (πατήστε εδώ) για να καταλάβετε πόση σημασία και αξία έχει για την Honda για πολλούς λόγους και ιδιαίτερα γιατί το Super Cub ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που έγινε η γιαπωνέζικη εταιρία Νο1 σε πωλήσεις στον κόσμο, ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’60.

Το Ηonda Super Cub C100 του 1958

Τιμή και δόξα για την ιστορία της γιαπωνέζικης εταιρίας αποτελεί το νέο Honda Super Cub C125, ο τελευταίος γόνος της οικογένειας, που θα συμβάλλει έστω και συμβολικά στην κατάκτηση ενός ακόμα ρεκόρ, του “σημαντικότερου δίτροχου της ιστορίας” του Honda Super Cub, που αυτή τη στιγμή πρέπει να ξεπερνάει – από τη στιγμή που παρουσιάστηκε το 1958 – τις πωλήσεις των 105 εκατομμυρίων μονάδων σε 160 χώρες του κόσμου!

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!