SuperPapi

SYM VF 185, 2019: Πλήρης Παρουσίαση

05/03/2019

 To ισχυρότερο παπί παραγωγής είναι εδώ!

Η SYM με περηφάνια παρουσιάζει το πρώτο Euro4 super παπί στην Ευρώπη. Το δυνατότερο παπί παραγωγής στον κοσμο, μετά από 1 χρόνο κυκλοφορίας στην παγκόσμια αγορά, έρχεται στη χώρα μας, με τις αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων και ασφαλείας Euro4, χωρίς αυτές να επηρεάζουν τις επιδόσεις του VF185, οι οποίες το κατατάσσουν αρχηγό της κατηγορίας.

Το SYM VF 185 έρχεται για να αναγεννήσει την αγορά των παπιών υψηλών επιδόσεων στη χώρα μας, ορίζοντας τη νέα τάξη πραγμάτων.

Μία αγορά που δήλωνε απούσα τα τελευταία χρόνια λόγω του σκόπελου των αυστηρών προδιαγραφών που επιβάλλει η Ευρωπαϊκή Ένωση και τον δισταγμό των εργοστασίων, να επενδύσουν στις νέες προδιαγραφές. λόγω των περιορισμένων πωλήσεων της κατηγορίας των παπιών στην ευρωπαϊκή αγορά.

Σε ένα παπί επιδόσεων ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι ο κινητήρας και το νέο μοντέλο της SYM ξεπερνά τον άμεσο ανταγωνισμό των 150 κυβικών εκατοστών που υπάρχει διεθνώς στα super-παπιά.

Όντας το μεγαλύτερο και δυνατότερο παπί, τo VF185 είναι εξοπλισμένο με τα κάτωθι:

  • Kινητήρας μοτοσυκλέτας με κλιση προς τα μπρος, χωρητικότητας 183cc
  • Διαστάσεις κυλίνδρου 63.5mm x 57.8mm
  • 4-βάλβιδη κεφαλή, υγρόψυξη
  • Ιπποδύναμη που φτάνει τους 18 ίππους στις 8.500 rpm
  • Μέγιστη ροπή 16.4 Nm στις 7.000 rpm

Η τροφοδοσία του γίνεται μέσω συστήματος ηλεκτρονικού ψεκασμού (EFI).

Το σασμάν είναι 6 ταχυτήτων ( 1-Ν-2-3-4-5-6) με συμπλέκτη. Η κατανάλωση σύμφωνα με τις προδιαγραφές Euro4 είναι 2.2 l / 100 km.

Σε συνδυασμό με το μεγάλο ρεζερβουάρ 6 λίτρων, η αυτονομία του με οικονομική οδήγηση μπορεί να φτάσει τα 270χλμ

Μπορεί το VF185 να επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις μικρής μοτοσυκλέτας, όμως η εμφάνιση, οι διαστάσεις του και το στήσιμό του, παραπέμπουν ξεκάθαρα σε ένα σπορ παπί.

Με μεταξόνιο 1.299mm, βάρος 130 kg (γεμάτο) και ύψος σέλας στα 790 mm.

Αισθητικά, το υπερ-παπί της SYM χαρακτηρίζεται από δυναμικές γραμμές. Αιχμηρή η σχεδίαση της ποδιάς φέρει επάνω στο εμπρός τμήμα της 2 ενιαία LED DRL φώτα, που συγκλίνουν στο κάτω τμήμα της σαν φρύδια.

Στο εσωτερικό της ποδιάς επικρατούν οι έντονες γωνίες ενώ η sport εμφάνιση ολοκληρώνεται στο πίσω τμήμα του VF185, που ανασηκώνεται επιθετικά, καταλήγοντας σε μία αεροδυναμική αεροτομή, που διαδραματίζει και ρόλο χειρολαβών συνεπιβάτη.

Το πίσω κομψό, εξαγωνικό φωτιστικό σώμα είναι τύπου LED, όπως και τα φλας.

Η σέλα, 2 επιπέδων, με αντιολισθητική επένδυση και χαρακτηριστική κόκκινη ραφή, προσφέρει άνεση και εργονομία σε αναβάτη και συνεπιβάτη, συμβάλλοντας στην ασφάλεια κατά την οδήγηση.

Κάτω από τη σέλα, υπάρχουν έξυπνες θήκες για τα έγραφα και τα εργαλεία.

Ο μεγάλος και πολυγωνικός πίνακας οργάνων, διαθέτει αναλογικό στροφόμετρο και μία ψηφιακή οθόνη με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον αναβάτη.

Επιπλέον, ο αντικλεπτικός, κεντρικός πολυδιακόπτης αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας.

Οι δίσκοι τύπου μαργαρίτα, διαμέτρου 250mm μπροστά (με δαγκάνα δύο εμβόλων με ABS) και 200mm πίσω, χωρίς ABS.

Οι αναρτήσεις περιλαμβάνουν τηλεσκοπικό πιρούνι με καλάμια διαμέτρου 30mm και διαδρομή 80mm και πίσω ανάρτηση με ένα αμορτισέρ, διαδρομής 30mm.

Τα ελαστικά είναι tubeless και οι τροχοί διαστάσεων 90/80-17 μπροστά και 120/70-17 πίσω.

Το πλαίσιο είναι σωληνωτό με ενισχύσεις, όπως ενισχυμένο είναι και το ψαλίδι.

Το SYM VF 185 κυκλοφορεί σε 4 χρωματισμούς. Κυριαρχεί το μαύρο στοιχείο, με την εικόνα του να συμπληρώνεται από τη διαφοροποίηση στα σημεία α) της μάσκας του φαναριού, β) του εμπρός τμήματος της ποδιάς που προβάλει σε σχήμα “V” πάνω από τα LED DRL φώτα και γ) της αεροτομής.

  • Mat Black – Red
  • Mat Black – Gold
  • Black – Mat Blue
  • Black – White Pearl

Η τιμή του SYM VF 185 είναι 2.695 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.sym.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!