MotorBike.gr

Truove Hyper-Sport: Ηλεκτρική από την Ινδία τελικής 200 km/h (ψεύτικη)

07/04/2022

Kαι φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες…

Η ινδική μάρκα Truove Motor μόλις έκανε την επίσημη παρουσίαση μιας ηλεκτρικής μοτοσυκλέτας, της Hyper-Sport η οποία υποτίθεται ότι θα βγει στην παραγωγή το δεύτερο εξάμηνο του 2022. Δώστε βάρος στο “υποτίθεται” παρακαλούμε.

Το “υποτίθεται” πηγαίνει στο ότι δεν εμπιστευόμαστε πλέον τις μεγάλες κουβέντες και ειδικά όσο έχουν να κάνουν με την ηλεκτροκίνηση και τους δυο τροχούς από εταιρίες που εμφανίζονται και εξαφανίζονται το ίδιο ξαφνικά.

Τώρα ένα «teaser» video εμφανίστηκε αποκλειστικά στο YouTube από έναν από τους εξειδικευμένους ινδικούς ιστότοπουςε για μια ντόπια εταιρία που λέγεται Truove.

Πρόκειται για μια ηλεκτρική σπορ μοτοσυκλέτα για την οποία ανακοινώνονται πολύ “δυνατές” επιδόσεις. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 200 ​​km/h, αλλά πέρα απ’ αυτό ανακοινώνεται και η επιτάχυνσή στα 3 δευτερόλεπτα, από 0 έως 100 km/h!

Μέσα στον εξοπλισμό της, και ως καλή ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, έχει γίνει γνωστό ότι ενσωματώνει ψηφιακή οθόνη LED με πολλές πληροφορίες, συνδεσιμότητα, πλοήγηση, διάγνωση σε πραγματικό χρόνο κ.λπ.

Τα φρένα είναι της Brembo με ABS δύο καναλιών και οι αναρτήσεις ρυθμιζόμενες, με το πιρούνι να είναι ανεστραμμένο.

Όσον αφορά τον κινητήρα, λογικά θα έχει υγρόψυξη και ανακοινώνεται μέγιστη ισχύς 40 kW (54,4 hp).

Κατά τη μετάβασή της στην ηλεκτρική κινητικότητα, η παγκοσμίως άγνωστη Truove προγραμματίζει μέχρι και πέντε ακόμη μοντέλα, τα οποία πιθανώς καλύπτουν διαφορετικές κατηγορίες και ισχύ.

Όντας η πρώτη εταιρία που μπαίνει σε αυτή την κατηγορία στην Ινδία με το – όντως – εντυπωσιακό Hyper-Sport, ο Arun Sunny, ιδρυτής της Trouve Motor, λέει ότι «είναι ενθουσιασμένος που σύντομα θα κυκλοφορήσει η superbike μοτοσυκλέτα μας και είμαστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα μας θα ταιριάζουν στο μέλλον των ηλεκτρικών οχημάτων και θα μεταμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές οδηγούν μοτοσυκλέτα».

Εάν θέλει κάποιος να αγοράσει ένα Truove Hyper-Sport, μπορεί να το κάνει μέσω του ιστότοπου της μάρκας. Στην Ινδία, φυσικά.

Εδώ πάντως εμείς θέλουμε να τοποθετηθούμε: αν δείτε ποτέ το Hyper-Sport στην παραγωγή να μας τρυπήσετε τη μύτη. Θα δείξει το μέλλον αν έχουμε δίκιο ή όχι. Θα επανέλθουμε.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!