MotorBike.gr

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ: Αλα Ιταλικά…

16/03/2020

“Μένει Σπίτι”, αλλά δεν αφήνει την προπόνηση

Το σύνθημα “Μένουμε Σπίτι” λόγω του κορωναϊού (ή κορωνοϊού, το ίδιο είναι) υπάρχει, βεβαίως και στην Ιταλία, που βιώνει μέχρι στιγμής την επιδημία σκληρότερα απ’ όλη την υπόλοιπη Ευρώπη. Υπακούοντας στο κάλεσμα, ο αγωνιζόμενος Michel Fabrizio,  ο οποίος παλαιότερα συμμετείχε στο Παγκόσμιο SBK με επιτυχίες, έκανε προπόνηση “γράφοντας” γύρους μέσα στο σπίτι του…

Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν την καραντίνα σαν ταλαιπωρία, κι άλλοι που δεν επιτρέπουν στον Coronavirus να εξαπλωθεί, βρίσκοντας ταυτόχρονα δημιουργικούς τρόπους να συνεχίσουν τη ζωή τους μέσα στο σπίτι.

Ένας από αυτούς είναι και ο Michel Fabrizio, ο οποίος παρέμεινε σπίτι του χωρίς να στερηθεί την προπόνηση πάνω σε δυο τροχούς. Έστω και πάνω σε ένα καλοδιατηρημένο, αυτόματο Piaggio Si 50, μέσα στην αυλή του σπιτιού του, όπως καταγράφηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο Instagram.


Ακολουθώντας την περίμετρο του κήπου και γύρω από τη (μικρή και “πράσινη” είναι αλήθεια) πισίνα του, ο Michel έκανε έναν γρήγορο γύρο… που ομολογουμένως χρήζει βελτίωσης… Όπως και να έχει, πάντως: “Μένουμε Σπίτι” .

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!