MotorBike.gr

Τουρκία: Παιδί 3 ετών οδηγεί μια Honda Goldwing!

26/10/2022

Από μικρός στα “βάσανα”

Aκόμα και ένα παιδί θα μπορούσε να οδηγήσει μια Honda”, είναι μια ατάκα που έχει ακουστεί στο παρελθόν για την ευκολία και την ευχρηστία των γιαπωνέζικων μοτοσυκλετών, αλλά το να λέει κάποιος μέχρι να γίνει πράξη από ένα τρίχρονο παιδί και μάλιστα πάνω σε μια Goldwing υπάρχει μεγάλη απόσταση.

Προφανώς, αυτό το βίντεο αποδεικνύει την ορθότητα των παραπάνω, ακόμα κι αν πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα 367 κιλών!

Ιδού λοιπόν το βίντεο που δείχνει μια Honda Gold Wing Touring DCT να κάνει κανονικότατα τη βόλτα της με οδηγό έναν τρίχρονο (ναι, τριών ετών) αναβάτη… που, βέβαια, δεν είναι όποιος κι όποιος. Πρόκειται για τον Ζayn, τον γιο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Supersport Kenan Sofuoglu.

Το σκηνικό διαδραματίζεται στη γειτονική Τουρκία, πιο συγκεκριμένα στην πίστα προπόνησης του Κενάν Σοφούογλου, πρώην αναβάτη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superpsort και ρέκορντμαν τίτλων σε αυτή την κατηγορία, πέντε τον αριθμό.

Ο πρώην πολυπρωταθλητής αναβάτης της Kawasaki επενδύει στην ανίχνευση νέων ταλέντων και τρεις τουλάχιστον αναβάτες διεθνούς φήμης και επιτευγμάτων έχουν περάσει από τα χέρια του. Ένας από αυτούς είναι και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Superbike ο Toprak Razgatlioglu.

Ο Kenan Sofuoglu έχει εκπαιδεύσει και τον τρίχρονο γιο του, τον οποίο αφού ανεβάσει πάνω σε ένα Honda Gold Wing Touring, αφήνει να οδηγήσει μόνος του τη μοτοσυκλέτα!

Το παιδί … ή μάλλον το μωρό, προφανώς εκπαιδευμένο, ξεκινάει τη μοτοσυκλέτα χωρίς δισταγμό και χωρίς να υπερβάλει στο γκάζι, αντίθετα το χρησιμοποιεί με ακρίβεια.

Ο Kenan διατηρεί την ισορροπία της μοτοσυκλέτας στις χαμηλές ταχύτητες και μετά αφήνει τον Zayn να ολοκληρώσει έναν γύρο της πίστας σε αργή ταχύτητα πριν επιστρέψει με τη μοτοσυκλέτα (10πλάσιου βάρους από το παιδί) στο pit lane. Ένα πραγματικά απίστευτο βίντεο… και τα σχόλια δικά σας.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!