MotorBike.gr

VOGE 2022: Ήρθαν τέσσερα νέα μοντέλα – ανακοίνωση τιμών

23/09/2021

Τέσσερα νέα μοντέλα, τα τρία με τον κωδικό “Χ”

Η Voge Motorcycles παρουσιάζει τέσσερα νέα μοντέλα 2022 διπλής χρήσης, που απευθύνονται σε ένα μεγάλο εύρος κοινού, προσφέροντας όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα τα καταστήσουν καλές και συμφέρουσες αγορές.

Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές από τις γραμμές του Motorbike.gr ότι η Ελλάδα είναι από τους τελευταίους παραδείσους της Ευρώπης όσον αφορά τις διαδρομές εκτός δρόμου και ότι οι Έλληνες αναβάτες τρέφουν μεγάλη αγάπη για τις μοτοσυκλέτες διπλής χρήσης, εδώ και δεκαετίες.

Ακόμα και σήμερα, με την αγορά να έχει κατακλυστεί από μοτοσυκλέτες Crossover και Adventure, είναι αυτή η δυνατότητα κίνησης στο χώμα που τις κάνει ακόμα πιο γοητευτικές, μονοπωλώντας την κορυφή των πωλήσεων.

Οι τέσσερις νέες προτάσεις της Voge προδιαγραφών Euro5 είναι οι: 300ACX, 500DSX, 650DS και 650DSX.

VOGE 300ACX – 3.990€

Mετά τη θερμή του υποδοχή από το μοτοσυκλετιστικό κοινό, το modern classic 300AC αποκτά τη Scrambler εκδοχή του και απευθύνεται σε όσους βάζουν και τον παράγοντα χώμα στην εξίσωση της χρήσης. Η σημασία στη λεπτομέρεια είναι αυτή που κεντρίζει το ενδιαφέρον, με το 300ACX να ξεχωρίζει σε πλήθος προσεγμένων σημείων.

Κύρια διαφορά σε σχέση με την έκδοση 300AC αποτελεί η χρήση αλουμινένιων ζαντών με ακτίνες και ελαστικά διπλής χρήσης.

 

Παράλληλα, έχει τοποθετηθεί αεροδυναμική ζελατίνα πάνω από τον προβολέα LED, ενώ έχει επίσης μεταφερθεί η στήριξη του πίσω φτερού και της βάσης πινακίδας κυκλοφορίας στο υποπλαίσιο αντί για το ψαλίδι.

O μονοκύλινδρος υγρόψυκτος κινητήρας των 300cc αποδίδει 28,2Hp/8.500rpm και ροπή από τις χαμηλές στροφές. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι 6 σχέσεων.

Περισσότερες πληροφορίες: voge.gr

VOGE 500DSX – 6.395€

ToXυπονοεί ακόμα πιο χωμάτινο χαρακτήρα για την Street Adventure 500DS, φέρνοντας στην πιο κοντά σε μια On/Off Adventure μοτοσυκλέτα που δεν περιορίζεται σε ασφάλτινη χρήση.

Με αλουμινένιες ζάντες με ακτίνες και ελαστικά On-Off Road χωρίς σαμπρέλα (Metzeler Tourance), υψηλή ποιότητα κατασκευής, επώνυμα περιφερειακά (αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ψεκασμός Bosch).

Η δυνατότητα απενεργοποίησης του δικάναλου ABS είναι κάτι που θα εκτιμηθεί δεόντως από τους αναβάτες που θέλουν να οδηγούν δυναμικά στο χώμα, ενώ η συνδεσιμότητα bluetooth μέσω του πίνακα οργάνων TFT θα διευκολύνει τον ιδιοκτήτη κρατώντας τον συνεχώς σε επαφή!

O ρυθμιζόμενος -χωρίς χρήση εργαλείου- ανεμοθώρακας, η θύρα φόρτισης USB, το άγκιστρο ασφαλούς ανάρτησης κράνους και η ύπαρξη τόσο πλαϊνού όσο και κεντρικού σταντ στοχεύουν στη χρηστικότητα, ενώ με την αγορά της μοτοσυκλέτας διατίθεται σε προνομιακή τιμή σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με βάσεις κορυφαίας ποιότητας, στα 650€ (από 990€).

Ο δικύλινδρος εν σειρά κινητήρας των 500cc αποδίδει 47Hp/8.500rpm, κάτι που δίνει το δικαίωμα να αποκτήσουν τη μοτοσυκλέτα και αναβάτες με δίπλωμα οδήγησης Α2.

Περισσότερες πληροφορίες: voge.gr

VOGE 650DS – 6.995€, 650DSX – 7.295€

Μια μοτοσυκλέτα σε δύο εκδόσεις, μια διπλή έκπληξη από τη Voge Motorcycles για πολλούς αναβάτες, συγκεκριμένα για όλους αυτούς που αναπολούν τις μονοκύλινδρες σκληροτράχηλες μοτοσυκλέτες On/Off, αυτές που επί σειρά δεκαετιών κυριαρχούσαν στις πωλήσεις.

Με επίκεντρο τον μονοκύλινδρο κινητήρα τους, αυτές οι δύο μοτοσυκλέτες απευθύνονται σε ένα συνειδητοποιημένο κοινό, που προτιμά αυτή τη διάταξη και τις ιδιαίτερες επιδόσεις του.

Δύο αυθεντικά μοντέλα ψευδοεντούρο, που θα κληθούν να επιτελέσουν κάθε είδους χρήση: καθημερινή, ταξιδιωτική, αλλά και πραγματική χωμάτινη.

Κινητήρια μονάδα τους αποτελεί ένα υγρόψυκτο τετραβάλβιδο σύνολο στην πλέον σύγχρονη εξέλιξή του, μια δοκιμασμένη μονάδα που έχει χρησιμοποιηθεί από επώνυμους κατασκευαστές στο πρόσφατο παρελθόν, μιας και η Loncin (ιδιοκτήτρια της Voge) είναι επί σειρά ετών συνεργάτης και προμηθευτής κινητήρων της BMW.

Με 2 ΕΕΚ και χωρητικότητα 652cc αποδίδει 48Hp/6.750rpm και ροπή 60Nm/5.500rpm, έχει χαμηλό κόστος συντήρησης και αποτελεί μια αξιόπιστη κινητήρια μονάδα, που έχοντας δεχθεί τις απαραίτητες ρυθμίσεις καλύπτει τις νέες προδιαγραφές Euro5.

Αμφότερες οι μοτοσυκλέτες διαθέτουν εξοπλισμό προδιαγραφών, που περιλαμβάνει αναρτήσεις Kayaba, φρένα Nissin, ψεκασμό Bosch, φωτισμό Full LED, oθόνη TFT με πλήρεις ενδείξεις και αυτόματη εναλλαγή φωτισμού ημέρας/νύχτας, συνδεσιμότητα Bluetooth.

Επίσης ρυθμιζόμενο χωρίς εργαλεία ανεμοθώρακα, θύρα USB, πλευρικά προστατευτικά κάγκελα, αλουμινένια ποδιά κινητήρα, heavy duty σχάρα αποσκευών, αλουμινένιες ζάντες 17” και 19”, δικάναλο ABS με δυνατότητα απενεργοποίησης μέσω μπουτόν στο τιμόνι και δύο σταντ, πλαϊνό και κεντρικό.

Βασικό σημείο διαφοροποίησης των δύο εκδόσεων αποτελούν οι τροχοί και τα ελαστικά. Σε κάθε περίπτωση οι ζάντες είναι αλουμινένιες, χυτές στο DS και με ακτίνες στο DSX, ενώ το κάθε μοντέλο χρησιμοποιεί και διαφορετικού τύπου ελαστικά, Metzeler Tourance το DS και Pirelli Scorpion STR το DSX.

Όπως και για τα Voge 500DS & DSX, με την αγορά της μοτοσυκλέτας διατίθεται σε προνομιακή τιμή σετ τριών βαλιτσών αλουμινίου με βάσεις, στα 750€ (από 1050€).

Περισσότερες πληροφορίες: voge.gr

Όλα τα μοντέλα της Voge Motorcycles καλύπτονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και η απόκτησή τους μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας που προσφέρουν άτοκα εξόφληση σε 18 δόσεις (με κάρτα) ή έντοκα μέχρι 72 δόσεις.

Περισσότερες πληροφορίες: 210-2585991 και στην ιστοσελίδα www.voge.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!