MotorBike.gr

ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 2018: Στο Γκάζι τον Σεπτέμβριο

28/07/2018

Classic, Custom και των Cafe Racer στην Αθήνα

Λιγότεροι από δύο μήνες απομένουν για την εκδήλωση Ημέρες Μοτοσυκλέτας 2018, που θα γίνει στην Αθήνα με θέμα την κλασική και την cafe racer, custom μοτοσυκλέτα.

Εταιρίες και άνθρωποι του χώρου της μοτοσυκλέτας έχουν κλείσει το ραντεβού τους στις Ημέρες Μοτοσυκλέτας, όπου θα κυριαρχήσουν θεματικές εκθέσεις με σπάνιες και ιδιαίτερες μοτοσυκλέτες.

Από την Ελληνική Λέσχη Φίλων Κλασικής Μοτοσυκλέτας και τη Λέσχη κλασικής Ιαπωνικής Μοτοσυκλέτας, αλλά και Custom show με νέες δημιουργίες και βραβευμένες κατασκευές.

Εκτός από τις δεκάδες custom και κλασικές μοτοσυκλέτες θα υπάρχουν και σημαντικές παρουσίες από σύγχρονα μοντέλα, με πολλά από αυτά να συνοδεύονται από τους προγόνους τους.

Οι εταιρίες που έχουν δηλώσει μέχρι τώρα την παρουσία τους στην εκδήλωση είναι οι Honda, Ducati, Triumph, MV Agusta, Harley Davidson, KTM, Royal Enfield, Indian, Husqvarna, Bajaj και Οrcal, ενώ αναμένονται να ακολουθήσουν και άλλες.

Oι Ημέρες Μοτοσυκλέτας του 2018 θα φιλοξενηθούν στο αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι, το τελευταίο τριήμερο του Σεπτεμβρίου (28-29-30/9) και κρατώντας το αρχικό τους concept θα εμπλουτπστούν με νέες ιδέες.

Από καντίνες με ποιοτικό street food, Barber Shop, συναυλίες αλλά και καλλιτέχνες tattoo θα δώσουν στην εκδήλωση ένα διαφορετικό χρώμα, απευθείας από τις μεγαλύτερες αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υφήλιο, όπως τα Bike Shed, Wheels & Waves, Glemseck κλπ.

Περισσότερες πληροφορίες: www.motorcycleevents.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!