MotorBike.gr

BS BATTERY: Επίσημος συνεργάτης των μοτοσυκλετών Sherco

10/09/2021

Συνεργασίες υψηλού επιπέδου

Η Bike Alert Hellas AE είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η BS Battery είναι πλέον ο επίσημος προμηθευτής μπαταριών (OEM), τόσο για τις αγωνιστικές όσο και για τις μοτοσυκλέτες παραγωγής της εταιρίας Sherco.

Γνωστή για τις υψηλής ποιότητας μοτοσυκλέτες της, η καινοτόμος γαλλική εταιρεία Sherco διαθέτει μεγάλη γκάμα μοτοσυκλετών για χρήση εκτός δρόμου, η οποία αποτελείται από μοντέλα Trial Enduro, αλλά και Supermotard και Leisure.

Προμηθεύοντας τόσο τις αγωνιστικές της μοτοσυκλέτες, όσο και τη σειρά παραγωγής, οι μπαταρίες μοτοσυκλετών BS Battery έχουν επιλεγεί για να παρέχουν όλη την ηλεκτρική ισχύ, το μειωμένο βάρος και την αξιοπιστία που χρειάζονται οι μοτοσυκλέτες της Sherco.

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου της BS Battery θα βοηθήσουν τους αναβάτες της Sherco να φτάσουν και να ξεπεράσουν τα όρια τους, όπως ο Wade Young, ο οποίος οδηγεί το Sherco 300 SE στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Hard Enduro της FIM.

Οι εργοστασιακοί αναβάτες θα χρησιμοποιούν μπαταρίες ιόντων λιθίου BSLi-02 στους αγώνες Enduro και Hard Enduro, ενώ με την ίδια μπαταρία θα είναι εξοπλισμένες οι και οι δίχρονες (2Τ) μοτοσυκλέτες παραγωγής (OEM), Sherco 250-300 SE Factory.

Περισσότερες πληροφορίες: Bike Alert Hellas, Λ.Αθηνών 214, 104 42, Αθήνα, 210 3413733, Ε: [email protected], Βεϊκου 23-25, 117 42, Κουκάκι, Αθήνα, 210 9222776, www.bikealert.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!