MotorBike.gr

PIRELLI DIABLO ROSSO: Ρεκόρ πωλήσεων 5 εκατομμυρίων ελαστικών!

22/02/2021

Υψηλές επιδόσεις – μεγάλα ρεκόρ

Τα ελαστικά Pirelli Diablo Rosso παρουσιάστηκαν στην αγορά το 2008, χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και την τεχνολογία που εξελίχθηκε από την Pirelli μέσα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και για περισσότερα από δώδεκα χρόνια προσφέρουν κορυφαίες σπορ επιδόσεις χωρίς συμβιβασμούς. Η νέα χρονιά βρήκε την οικογένεια των ελαστικών Pirelli Diablo Rosso να πετυχαίνει σημαντικές πωλήσεις-ρεκόρ.

Το 2021 άνοιξε με το Diablo Rosso να γιορτάζει την επίτευξη ενός σημαντικού ορόσημου: πάνω από πέντε εκατομμύρια πωληθέντα ελαστικά από τη μέρα που εμφανίστηκαν στην αγορά το 2008!

Τα Diablo και τα Diablo Rosso εκπροσωπούν τα κορυφαία ελαστικά της Pirelli στον τομέα των ελαστικών υψηλής απόδοσης μοτοσυκλετών.

Η οικογένεια ελαστικών Diablo μετά την είσοδό της στην αγορά το 2002, εξελίχθηκε με εντατικούς ρυθμούς, έτσι ώστε να συμπεριλάβει στην ευρεία γκάμα της προϊόντα που καλύπτουν πολλές κατηγορίες μοτοσυκλετών της αγοράς: από τους επαγγελματικούς αγώνες, έως την κατηγορία των supersport δρόμου. Τα Pirelli Diablo φέρνουν μαζί τους περισσότερα από δεκαοκτώ χρόνια εμπειρίας, τεχνολογίας και νικών στους πιο διάσημους αγώνες μοτοσυκλέτας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Εντός της σειράς Diablo, τα ελαστικά Diablo Rosso προσδιορίζουν τα προϊόντα που προορίζονται για σπορ χρήση δρόμου. Το όνομα Diablo Rosso επιλέχθηκε από την εταιρία για να τιμήσει το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα που χρησιμοποιεί η ιταλική εθνική ομάδα σε διεθνείς αγώνες από το 1922.

Οι πιο διάσημοι κατασκευαστές μοτοσυκλετών στον κόσμο επιλέγουν τα προϊόντα της οικογένειας Diablo Rosso και εξοπλίζουν τα κορυφαία μοντέλα τους, ενώ πολλά έγκυρα περιοδικά του χώρου θεωρούν τα ελαστικά αυτά σημείο αναφοράς επιδόσεων.

Μεταξύ των κορυφαίων προϊόντων της οικογένειας είναι επί του παρόντος ελαστικά όπως τα Diablo Rosso Corsa II, Diablo Rosso III και Diablo Rosso Scooter, ομοίως ελαστικά σημεία αναφοράς στις κατηγορίες τους.

Χάρη στην υψηλή απόδοσή τους, υποστηριζόμενα από τους τεχνικούς της Pirelli που προβλέπουν τις απαιτήσεις μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς και χρησιμοποιούν πρωτοποριακά υλικά και τεχνολογίες, η οικογένεια προϊόντων Diablo Rosso μπόρεσε να φτάσει στο σημαντικό ορόσημο των πέντε εκατομμυρίων ελαστικών παγκοσμίως.

Πρόκειται για ένα αξιοσέβαστο νούμερο που επιτρέπει στην Pirelli να δηλώνει μεγάλη  ικανοποίηση και υπερηφάνεια και παράλληλα να ανακοινώνει την τέταρτη γενιά αυτής της οικογένειας ελαστικών με την άφιξη του Diablo Rosso IV. Ένα νέο ελαστικό supersport που δημιουργήθηκε για να συνεχίσει την ιστορία της επιτυχημένης οικογένειας.

Απευθείας διάδοχος του Diablo Rosso III, το Diablo Rosso IV ανεβάζει τον πήχη των σπορ ελαστικών ακόμα πιο ψηλά, ωθώντας τις ιδιότητες της οδικής συμπεριφοράς και της πρόσφυσης σε ανώτερα επίπεδα, τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Το Diablo Rosso IV στοχεύει σε μοτοσυκλετιστές που αγαπούν το δυναμικό στιλ οδήγησης, ιδιοκτήτες supersport μοτοσυκλετών υψηλών επιδόσεων, βελτιωμένων σπορ ή ακόμα και crossover, προσφέροντας υψηλό επίπεδο πρόσφυσης σε όλους τους τύπους ασφάλτου και κλιματολογικών συνθηκών, αλλά και ακριβείς αντιδράσεις και εξαιρετικό χειρισμό, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις επιδόσεις των μοτοσυκλετών τους.

Περισσότερες Πληρoφορίες: Intramoto SA, Σοφίας Βέμπο & Ιάσωνος 1, Γλυφάδα 16561, www.intramoto.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!