MotorBike.gr

BENELLI: Οι Ιταλικές μοτοσυκλέτες ήρθαν στην Αθήνα

20/03/2018

Ο ιταλικός Λέων ήρθε με κάθε επισημότητα

Σε ένα μοντέρνο κατάστημα στη Λ. Αλίμου στην Αργυρούπολη έγιναν τα εγκαίνια της πρώτης μονάδας της ιταλικής Benelli, που με αυτόν τον τρόπο “πατάει” στην Αθήνα.

Τα εγκαίνια του επίσημου καταστήματος της Benelli, Καμπράνης ΑΕ, που είναι το πρώτο του είδους στην Ελλάδα, έγιναν παρουσία δημοσιογράφων, ανθρώπων της μοτοσυκλέτας και του κοινού, την Παρασκευή 16 Μαρτίου, με την επιμελή φροντίδα των ανθρώπων της αντιπροσωπείας Motoway.

Σε έναν μοντέρνο χώρο που αναδείκνυε τα κομψά μοντέλα της ιστορικής ιταλικής εταιρίας – που κάνει την μεγάλη της επιστροφή με μεγάλη γκάμα και αξιόλογες μοτοσυκλέτες – οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να τα δουν από κοντά, να παρατηρήσουν τις λεπτομέρειές τους και να συζητήσουν για αυτά.

Με γνωστότερα μοντέλα το Benelli ΒΝ 302, το ΒΝ 251, αλλά και το Benelli TRK 502 που σημειώνει καλές πωλήσεις σε Ιταλία και Ελλάδα, ο κόσμος είδε από κοντά το νέο δικύλινδρο Benelli Leoncino 500, που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκδήλωση.

Πέρα από την έκθεση των μοτοσυκλετών της ιταλικής εταιρίας, στο κατάστημα της Αλίμου έχει διαμορφωθεί χώρος που φιλοξενεί κράνη της STR και είδη ρουχισμού αναβατών Blackbike, αλλά και κράνη της AGV και είδη ρουχισμού της Dainese.

Επίσης υπάρχουν αξεσουάρ του οίκου Puig, είδη περιποίησης και συντήρησης μοτοσυκλετών της GS27, τα λιπαντικά της Bel Ray και άλλα είδη που αντιπροσωπεύονται από την Motoway.

Και όπως είπαν οι άνθρωποι της εταιρίας: Stay tuned για την επόμενη μεγάλη συνάντηση στην έκθεση μοτοσικλέτας στην Αθήνα 18-22 Απριλίου”.

Περισσότερες πληροφορίες: Benelli, Kαμπράνης ΑΕ, Λεωφόρος Αλίμου 76, Αργυρούπολη, www.benelli-moto.gr,  www.facebook.com/BenelliGreeceOficial

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!