SuperPapi

HONDA: Τρέλα, με 3 μοντέλα concept στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας

18/04/2018

Παπί, Ζετάκι και Σούπερ Παπί!

Σε λίγες μέρες – Πέμπτη 19 Απριλίου – ανοίγει τις πόρτες της η μεγάλη έκθεση μοτοσυκλέτας στο κέντρο ξιφασκίας στο Ελληνικό και η Honda πάει να μας τρελάνει με τα πρωτότυπα που πρόκειται να εκθέσει.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα κάνουν την εμφάνισή στους τρια πολύ σημαντικά μοντέλα που φέρνουν το παρελθόν και το μέλλον της εταιρίας στο προσκήνιο.

Από τη μία η ρετρό διάθεση κι η νοσταλγία για δυό μικρές μοτοσυκλέτες με μεγάλη όμως ιστορία.

Πρώτα η ρέπλικα του θρυλικού παπιού:  το Super Cub 125C concept είναι μία νέα εκδοχή του άμεσα αναγνωρίσιμου κλασικού παπιού που κλείνει φέτος τα 60 χρόνια του από τότε που εμφανίστηκε πρώτη φορά στο παγκόσμιο.

Έχοντας κατακτήσει το μοναδικό ορόσημο πωλήσεων της 100 εκατομμυρίων μονάδων παραγωγής τον περασμένο μήνα, αυτή η πρωτότυπη έκδοση γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Super Cub, υπενθυμίζοντας τη διαχρονική του γοητεία μέσα από μία υπερσύγχρονη διάσταση.

Το άν θα βγει στην παραγωγή είναι κάτι που συζητιέται ακόμα, αλλά δεν είναι καθόλου απίθανο, και δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα θελήσουν να το αποκτήσουν.

Το νέο Honda Μonkey 125 concept (το θρυλικό Ζετάκι για εμάς), με νέο, οριζόντιο μονοκύλινδρο κινητήρα 125cc, με παλιές και μοντέρνες πινελιές, όπως φώτα LED, Smart Key, ανάποδο πιρούνι USD και ψηφιακά όργανα.

Και τέλος η μεγάλη έκπληξη, το Honda GTR150, ένα παπί που περιμένουμε χρόνια στην ελληνική αγορά, σε μορφή concept, σφυγμομέτρησης του κοινού.

Το Honda GTR150 είναι το ισχυρότερο της εταιρίας και εφοδιάζεται με ένα νέο υγρόψυκτο κινητήρα, που έχει 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής, αποδίδει 15,75 hp, συνεργάζεται με ένα 6-ταχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!