MotorBike.gr

HONDA AFRICA TWIN, 2019: Παίζοντας με τα χρώματα

29/10/2018

Νέες χρωματικές παραλλαγές για την “Άφρικα”

Μπορεί οι φίλοι των μεγάλων Adventure και ειδικά των Honda Africa Twin CRF1000L ίσως να περίμεναν από την Honda προσθήκες και αλλαγές στο δημοφιλές της μοντέλο, αλλά η εταιρία προτίμησε να παρουσιάσει νέα χρώματα για το 2019 και για τις δύο εκδόσεις: τη βασική και την σπέσιαλ Adventure Sports.


Η Honda παρουσίασε στα πρόσφατα σαλόνια Κολωνίας και Παρισιού τέσσερα νέα χρώματα για τη δημοφιλή Africa Twin, τα οποία θα είναι διαθέσιμα στην αγορά μέσα στη χρονιά.
Το θρυλικό όνομα της Honda Africa Twin επέστρεψε στη γκάμα της Honda το 2016, με τις επιδόσεις της, τα γονίδια των αφρικανικών ραλί, αλλά και την εμφάνισή της να έχουν προσελκύσει μέχρι στιγμής περισσότερες από 36.000 πωλήσεις.

Africa Twin Adventure Sports

Africa Twin Adventure Sports

CRF1000L Africa Twin

CRF1000L Africa Twin

Μια νέα παραλλαγή, η Africa Twin “Adventure Sports” – με αναρτήσεις μεγάλων διαδρομών, αυξημένη αυτονομία -μεγαλύτερο ντεπόζιτο – που ήρθε σε δεύτερη φάση, τονίζοντας ακόμα πιο πολύ τον χαρακτήρα της, προσέδωσε μεγαλύτερη αίγλη στο μοντέλο.

Όλες οι εκδόσεις της Honda CRF1000L Africa Twin για το 2019 θα φορούν χρυσές ζάντες, ενώ για την έκδοση Adventure Sports θα υπάρχει ένα καινούργιο χρώμα, το ασημί μεταλλικό.

CRF1000L Africa Twin

CRF1000L Africa Twin

Η απλή έκδοση θα έχει τρεις νέους χρωματισμούς: τον εντυπωσιακό μαύρο ματ, ενώ θα υπάρχουν δυο τρίχρωμες εκδόσεις: με κόκκινο/μαύρο/άσπρο, αλλά και ένα ολοκαίνουργιο μπλε/άσπρο/κόκκινο – πολύ κομψής – απόχρωσης. Το λογότυπο Africa Twin, θα είναι μαύρο στις δύο τελευταίες εκδόσεις.

CRF1000L Africa Twin

CRF1000L Africa Twin

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!