MotorBike.gr

DUCATI: Οι ημερομηνίες του World Ducati Weekend 2020

16/10/2019

Ραντεβού στα μέσα Ιουλίου στο Μιζάνο

Η Ducati ανακοίνωσε τις ημερομηνίες της “Παγκόσμιας Εβδομάδας Ducati 2020” ή επί το αγγλικότερο World Ducati Weekend (WDW), που θα γίνει τον Ιούλιο του 2020 στην πίστα του Misano.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη γιορτή στον κόσμο, της φημισμένης ιταλικής μάρκας και γίνεται κάθε δύο χρόνια στην πίστα του Μιζάνο, στην Αδριατική.

Η Παγκόσμια Εβδομάδα Ducati επιστρέφει για το 2020, προσκαλώντας όλους τους φίλους της, οι οποίοι συρρέουν κατά χιλιάδες στη μεγάλη φιέστα. Με 91.500 επισκέπτες που συμμετείχαν στην τελευταία συγκέντρωση World Ducati Weekend, φέτος αναμένεται ακόμα περισσότερος κόσμος, που ίσως να ξεπεράσει τις 100.000!

Οι ημερομηνίες του WDW 2020 είναι: 17, 18 και 19 Ιουλίου και, όπως θέλει η παράδοση, η συγκέντρωση-γιορτή θα πραγματοποιηθεί στη φημισμένη πίστα “Misano World Circuit Marco Simoncelli”, στο Misano Adriatico της Ιταλίας.

Πλήθος επιδείξεων, αγώνων, παρουσίες αγωνιζόμενων του Παγκοσμίου, εκδηλώσεων, μουσικής, εκθέσεων και διαγωνισμών και πολλών άλλων δραστηριοτήτων πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια της γιορτής των “κόκκινων της Μπολόνια” και γι’ αυτό υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για το WDW, όχι μόνο από τους Ducatisti ανά την Ευρώπη και τον κόσμο, αλλά και από όλη τη μοτοσυκλετιστική οικογένεια.

Όλες οι λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα είναι σύντομα διαθέσιμες στη διεύθυνση wdw.ducati.com, αλλά μέχρι τότε, οι λάτρεις των Ducati και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να σημειώσουν την ημερομηνία του WDW2020, ώστε να προγραμματίσουν, αν θέλουν, την επίσκεψή τους.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!