MotorBike.gr

VOGE 300AC Euro5: Κλασικό και εξελιγμένο

07/05/2021

Νέες προδιαγραφές, κλασική εμφάνιση

To επόμενο βήμα για το modern classic μοντέλο της Voge είναι η προσαρμογή στις προδιαγραφές Euro5, κάτι που επιτεύχθηκε μέσα από τεχνολογική εξέλιξη και αναβάθμιση. Με vintage αισθητική και σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές, το modern classic Voge 300AC κάνει το δικό του ταξίδι στον μοτοσυκλετιστικό χρόνο.

Με ποιότητα κατασκευής έρχεται στο προσκήνιο το Voge 300AC, που φιλοδοξεί  να έχει premium χαρακτήρα όπως ταιριάζει στην κατηγορία modern-retro. Το μοντέλο προσφέρει πολύ καλό συνδυασμό αξίας–τιμής (στα 3.890 ευρώ) και παράλληλα είναι ιδανικό για να μυήσει τους νέους αναβάτες κατόχους διπλώματος Α2 στον κόσμο των 2 τροχών.

Το Voge 300AC επενδύει στην ξεχωριστή σχεδίαση και τις ποιοτικές λεπτομέρειες που αναδεικνύουν μια μοτοσυκλέτα που δεν έχει όμοιό της στην κατηγορία της.

Διαθέτει μονοκύλινδρο υγρόψυκτο κινητήρα 300cc που αποδίδει 29Hp και 25Nm ροπής, δικάναλο ABS τελευταίας γενιάς της Bosch, τρία δισκόφρενα, μπροστινή ανάρτηση με ανεστραμμένο πιρούνι, μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω με μοχλικό σύστημα, προστατευτική ποδιά κινητήρα, ψηφιακό πίνακα οργάνων LCD, φώτα Full LED και θύρα USB.

Tο πλαίσιο χωροδικτύωμα και το ασύμμετρο ψαλίδι δένουν αρμονικά με το περίτεχνο Inox τελικό της εξάτμισης και τις πανέμορφες χυτές ζάντες.

Για το 2021 έχει δεχθεί μελετημένες αναβαθμίσεις στον κινητήρα, ο οποίος μέσα από τις κατάλληλες βελτιώσεις σε κεντρική μονάδα ελέγχου, σύστημα ψεκασμού και εξάτμιση, καταφέρνει και διατηρεί ακέραιες τις τιμές σε ιπποδύναμη και ροπή.

Παράλληλα, η απόδοσή του έχει βελτιωθεί ακόμα περισσότερο στις χαμηλές στροφές, ένα σημείο κλειδί για την κίνηση στα αστικά κέντρα. Και το καλύτερο όλων έχει να κάνει με την κατανάλωση και τις εκπομπές ρύπων, που είναι πλέον χαμηλότερες από πριν!

Κύρια χαρακτηριστικά Voge 300ΑC:

  • Προδιαγραφές Euro5
  • Κινητήρας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος με 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής
  • Αντικραδασμικός άξονας για απόλυτα γραμμική και βελούδινη λειτουργία χωρίς κραδασμούς
  • Πατενταρισμένη τεχνολογία αγωγών λίπανσης, που επιτρέπει την κατασκευή σε compact διαστάσεις με σημαντικό περιορισμό του όγκου

  • Κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, με μελετημένη κλιμάκωση για εκμεταλλεύσιμη απόδοση της δύναμης του κινητήρα
  • Πλαίσιο υψηλής αντοχής, κατασκευασμένο με ρομποτική τεχνολογία
  • Σύστημα πέδησης σχεδιασμένο να προσφέρει προοδευτικότητα και απόλυτο έλεγχο. Δύο δισκόφρενα μαργαρίτα 300mm μπροστά και μονό δισκόφρενο μαργαρίτα 220mm πίσω
  • Τελευταίας γενιάς δικάναλο ABS Bosch 9.1
  • Προβολέας και φωτιστικά σώματα LED
  • Πίνακας οργάνων LCD με εναλλασσόμενο φωτισμό για εύκολη αναγνωσιμότητα

Το νέο Voge 300AC διατίθεται στην τιμή των 3.890€ και σε δύο χρωματισμούς: Πράσινο Metalic Green και Μπορντώ Velvet Red.

Η απόκτησή του μπορεί να γίνει με αποπληρωμή σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα ή/και με έως και 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Περισσότερες πληροφορίες: voge.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!