MotorBike.gr

ΚΤΜ: Επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια – Yπό προϋποθέσεις

02/04/2024

Αφορά τα μοντέλα δρόμου

H KTM θα παρέχει στους ιδιοκτήτες όλων των ασφάλτινων και τουριστικών μοντέλων του 2024 με κινητήρες LC8c και LC8 τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης δωρεάν έως και στον διπλάσιο χρόνο! Αυτή η παροχή αφορά τα  790 Adventure, 790 Duke, 890 Adventure, 890 Adventure R 890 Adventure R Rally, 890 SMT και 990 Duke

Μοναδική προϋπόθεση για την επέκταση της εγγύησης από 2 σε 4 χρόνια είναι η περιοδική συντήρηση των μοτοσυκλετών να γίνεται από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες ΚΤΜ στα διαστήματα service που ορίζει ο κατασκευαστής.

Επιπλέον, επεκτείνεται η περίοδος εγγύησης για τα KTM PowerParts αλλά και τα γνήσια ανταλλακτικά για όλες τις ασφάλτινες μοτοσυκλέτες στους 24 μήνες. Οι παραπάνω επεκτάσεις εγγυήσεων είναι εντελώς δωρεάν.

 

 

Τα μοντέλα του 2024 που φέρουν τους κινητήρες LC8c και LC8 διαθέτουν κανονικά εργοστασιακή εγγύηση 24 μηνών από την ημέρα της ενεργοποίησης τους. Με τη νέα προωθητική ενέργεια του μεγαλύτερου Ευρωπαίου κατασκευαστή μοτοσυκλετών, αυτές οι εγγυήσεις επεκτείνονται έως 4 και 3 χρόνια αντίστοιχα.

Τα ΚΤΜ μοντέλα του 2024 με κινητήρες LC8c περιλαμβάνουν τις 790 Duke, 790 Adventure, 890 Adventure, 890 AD Adventure 890 Adventure R RALLY, 890 SMT, αλλά και τη νέα 990 Duke.

Οι πελάτες που έχουν κάνει την περιοδική συντήρηση στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών ΚΤΜ εντός των πρώτων 24 μηνών της αρχικής εγγύησης, θα μπορούν να επεκτείνουν την εγγύηση αυτόματα μέχρι το επόμενο προγραμματισμένο service έως τη μέγιστη διάρκεια των 4 ετών.

Τα ΚΤΜ μοντέλα του 2024 με τους κινητήρες LC8,  στα οποία περιλαμβάνονται οι KTM 1390 Super Duke R, KTM 1390 Super Duke R EVO, KTM 1290 Super Duke GT, KTM 1290 Super Adventure S και KTM 1290 Super Adventure R, θα μπορούν αντίστοιχα να επεκτείνουν την εργοστασιακή εγγύηση από τα 2 στα 3 χρόνια.

Η χρήση όλων των KTM PowerParts και KTM SpareParts για όλες τις ασφάλτινες μοτοσυκλέτες της KTM θα φέρουν πλέον εργοστασιακή εγγύηση 24 μηνών από την ημέρα απόκτησης τους.

 

“Πάντα συμβουλεύουμε τους πελάτες μας να χρησιμοποιούν το επίσημο δίκτυο συνεργατών της ΚΤΜ ώστε να συντηρούν τις μοτοσυκλέτες τους μιας και οι συνεργάτες μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι ειδικά σε αυτές τις μοτοσυκλέτες – και σε ακόμα περισσότερες – χρησιμοποιώντας πάντα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ,” αναφέρει ο Jens Tuma, επικεφαλής του Customer Service. “Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζουμε την απολύτως καλύτερη ποιότητα και διατήρηση της αξίας των μοτοσυκλετών, ενώ ταυτόχρονα μάς δίνει μεγάλη χαρά το γεγονός ότι μπορούμε να προσφέρουμε την επέκταση εγγύησης σε όλους τους ιδιοκτήτες ΚΤΜ ανά τον κόσμο.”

Για περισσότερες πληροφορίες και απαντήσεις στις πιο συχνές ερωτήσεις, επισκεφτείτε ένα εξουσιοδοτημένο κατάστημα KTM του επίσημου δικτύου.

Ενημερωθείτε από το KTM.com για τον πλησιέστερο συνεργάτη.

 

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!