MotorBike.gr

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤ. TRIAL, 2018: Πρώτος αγώνας στην Πεντέλη

18/05/2018

Μεθαύριο η έναρξη του Πρωταθλήματος

Ο εναρκτήριος αγώνας για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Trial θα γίνει στο γνωστό και ιστορικό «λημέρι» του, στην νότια πλευρά του Πεντελικού, την Κυριακή 20 Μαΐου.

Ολη η παρέα που κρατά το – τρίτο ιστορικό μοτοαγώνισμα στην Ελλάδα, μετά την ταχύτητα και το μοτοκρος – ζωντανό το οποίο μόλις μπαίνει στην 5η (!) δεκαετία του θα δώσει ραντεβού στην Πεντέλη, που σιγά σιγά ξαναπρασινίζει, σε έναν δυνατό αγώνα που θα οριοθετήσει τις αγωνιστικές ισορροπίες για το 2018.

Οι δύο μονομάχοι της κορυφαίας κατηγορίας A, ο πρωταθλητής του 2017 Λευτέρης Καρέτσος (ΜΟΛΠ, Beta) και ο πολυπρωταθλητής Λευτέρης Πίππος (ΑΡΗΣ, Beta) θα μονομαχήσουν για άλλη μια φορά αλλά θα πρέπει να έχουν στον νού τους τον επανακάμψαντα Μάριο Πολυχρονιάδη (ΑΡΗΣ, Gas Gas) που έρχεται φορτωμένος με διεθνείς εμπειρίες ενώ ο Παναγιώτης Καμπάρδης (ΜΟΛΠ, Gas Gas) και ο πρωταθλητής 2016 της κατηγορίας B, ο Γιάννης Παγώνης (ΜΟΛΠ, Beta) καιροφυλακτούν.

Η δυνατή μονομαχία για τον τίτλο ανάμεσα στον τροπαιούχο 2017 Γιώργο Τρικαλίτη (ΑΜΛΕΧ, Beta) και Γιώργο Διαμαντίδη (ΑΛΑΜΜ, Xaos…) αναμένεται να συνεχιστεί αμείλικτη, ενώ με ενδιαφέρον περιμένουμε τις εξελίξεις στην κατηγορία Junior, στην κατηγορία των εφήβων (12 έως 17 ετών) αφού ο κάτοχος του τίτλου 2017, ο Αναστάσης Αναστασιάδης (ΑΡΗΣ, Beta) θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην κατηγορία Β.

Εναρξη του αγώνα στις 10:00 στο ανενεργό λατομείο «Μαλτέζος» στην νότια πλευρά της Πεντέλης, στον δρόμο για τον Αγ. Πεντελήμονα.

Περισσότερες πληροφορίες: aris.amotoe.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!