MotorBike.gr

SILKOLENE Comp 4 10W-40XP: Συνθετικό λάδι τετράχρονων κινητήρων

15/12/2020

Εξεζητημένη λίπανση

Το εξελιγμένο λιπαντικό της βρετανικής Silkolene Comp 4 10W-40 XP Synthetic Ester, όπως λέει και το όνομά του είναι ένα συνθετικό λιπαντικό εστερικής βάσης τετράχρονων κινητήρων για όλες τις μοτοσυκλέτες υψηλών επιδόσεων.

Το Silkolene Comp 4 10W-40 XP Synthetic Ester πληροί τις προδιαγραφές API SL, JASO MA2 και σύμφωνα με την εταιρία επιτυγχάνει 11% οικονομία καυσίμου, 18% μείωση κατανάλωσης καθαρού λιπαντικού, καθώς και 3% αύξηση ιπποδύναμης.Κατά τη διάρκεια της εξέλιξης του λιπαντικού διεξήχθη ένα εκτεταμένο αναπτυξιακό πρόγραμμα από πλευράς της μητρικής εταιρίας της Silkolene, που είναι η γερμανική Fuchs.

Οι νέες χημικές ενώσεις που δημιουργήθηκαν δοκιμάστηκαν κάτω από αντίξοες συνθήκες και συγκρίθηκαν με γνωστά και αξιόπιστα ανταγωνιστικά προϊόντα πάντα πάνω στους ίδιους κινητήρες.

Η έρευνα-σύγκριση πρόσφερε Silkolene την καλύτερη βάση για την εξέλιξη του προϊόντος που οδήγησε σε νέες λύσεις σε μια σειρά προκλήσεων. Έτσι δρομολογήθηκε η νέα σειρά λιπαντικών – τεχνολογίας XP.

Το Silkolene Comp 4 10W-40 XP Synthetic Ester διατίθεται σε συσκευασία ενός λίτρου, αλλά και στην καινοτόμο, οικολογική τετράλιτρη συσκευασία Lube Cube.

Τιμή λίτρου: 12,28 €

Τιμή 4 λίτρων: 47,95

Περισσότερες πληροφορίες: Moto Trend SA. Μοto Trend, Βρυούλλων 56 & Εθν. Οδός Αθηνών-Λαμίας, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα, τηλ 210 25 85991-2, www.kymco.gr

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!