MotorBike.gr

YAMAHA: Ετήσιο συνέδριο – 50 χρόνια στην Ελλάδα

25/02/2019

 Μία μεγάλη χρονιά για την Yamaha

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε τo Συνέδριο Συνεργατών Δικύκλων του Κλάδου Yamaha που οργανώθηκε την Παρασκευή 15.2.2109 στο Sofitel Athens Airport. Στα συστατικά της επιτυχίας καταγράφηκαν οι πολλές πρωτότυπες ομιλίες με δυναμικό περιεχόμενο και ο χώρος του ξενοδοχείου που ντύθηκε εντυπωσιακά, στα χρώματα της Yamaha.

Σε πρώτη εμφάνιση παρουσιάστηκε το επετειακό λογότυπο για τα 50 χρόνια της Yamaha στην Ελλάδα, που σηματοδοτεί την έναρξη μιας εορταστικής χρονιάς!

Τις εργασίες άνοιξε με τον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ κος. Πάρης Κυριακόπουλος, δίνοντας έμφαση στη σημασία επαναφοράς του Συνεδρίου μετά από 8 χρόνια και στο μήνυμα «Mαζί στο επόμενο επίπεδο».

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος κος. Σωτήρης Χατζίκος, τονίζοντας ότι ρόλος του Συνεδρίου είναι να δώσει τροφή για σκέψη και εργαλεία για το πώς θα πορευτούν οι Συνεργάτες μας από την επόμενη κιόλας μέρα στο “Επόμενο Επίπεδο”.

Πάρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος Μοτοδυναμικής

Τις εξελίξεις στην παγκόσμια και στην ελληνική αγορά και τη στρατηγική κατεύθυνση παρουσίασε ο Διευθυντής Κλάδου Yamaha κος. Γιάννης Σώκιαλης, μ’ έμφαση στην καινοτομία και στη δυναμική πορεία της Υamaha που σχεδιάζει το μέλλον.

Γιάννης Σώκιαλης, Διευθυντής Κλάδου Yamaha

Η ομιλία έκλεισε με το video TOMORROW στο οποίο παρουσιάστηκε το όραμα της Yamaha για τα προϊόντα του μέλλοντος, από τη διευκόλυνση των καθημερινών μετακινήσεων με αιωρούμενες εφαρμογές ως διεύρυνση των ανθρώπινων δυνατοτήτων με εξαρτήματα εφαρμοζόμενα πάνω στο ανθρώπινο σώμα.

Οι εσωτερικοί ομιλητές ήταν πολλοί και ανέπτυξαν θέματα που αφορούν τόσο τις εξελίξεις στους τομείς που παρουσίασαν, όσο και πρακτικά θέματα του Κλάδου Yamaha για την χρονιά που έρχεται.

Τη θέση της Yamaha στην ελληνική αγορά σε σχέση με τον ανταγωνισμό, τα νέα προϊόντα και τις βασικές κατευθύνσεις προβολής τους για το 2019 παρουσίασε ο Διευθυντής Marketing, κος. Νίκος Σκάρος.
Για την παρουσία της εταιρείας στο internet, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την έμφαση στη νέα γενιά αναβατών με παιδικές Ακαδημίες μίλησε η Υπεύθυνη Digital & Social Media, κα. Λία Κατσιγιάννη.

Για την εμπειρία που δημιουργεί η Yamaha μέσω της διαφήμισης και των εκδηλώσεων και εργαλεία που θα αναβαθμίσουν την εμπειρία το 2019 μίλησε η Υπεύθυνη Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων, κα. Μαριλένα Δογάνη.

Τα νέα προϊόντα και την ολοκληρωμένη πρόταση της εταιρείας σε επίπεδο ανταλλακτικών και αξεσουάρ παρουσίασε η Product Manager Parts & Accessories, κα. Αναστασία Καρανίκα.

Πάρης Κυριακόπουλος, Σωτήρης Χατζίκος

Για τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των συνεργείων και την αναβαθμισμένη εμπειρία υποστήριξης των πελατών Yamaha μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής, κος. Ανδρέας Κοσκινάς.

Ιδιαίτερη ενότητα Racing με ανασκόπηση των αγωνιστικών επιτυχιών και παρουσίαση των νέων αγωνιστικών ομάδων 2019 παρουσίασε η κα. Νάνσυ Λίνα, Υπεύθυνη Αγωνιστικού.

Τη νέα οπτική ταυτότητα και τα βασικά πρότυπα καταστημάτων που θέτει η Yamaha σε παγκόσμιο επίπεδο και πώς εφαρμόζονται ήδη στην Ελλάδα, μίλησε η Δήμητρα Καφρομάνη, Υπεύθυνη Διαχείρισης Προτύπων Δικτύου Συνεργατών.

Την Πολιτική Πωλήσεων για το 2019 ανέλυσε ο Διευθυντής Πωλήσεων του Κλάδου Yamaha, κος. Θανάσης Νέζης.

Αίσθηση προκάλεσαν οι ομιλίες των προσκεκλημένων από συνεργαζόμενες εταιρείες.

Η εκπρόσωπος της Nielsen, Ντορίνα Φυντάνη, παρουσίασε τα ευρήματα της Έρευνας Καταναλωτή που ανέθεσε ο Κλάδος Yamaha και εκπόνησε ειδικά για την Yamaha η Nielsen, με στόχο τη διερεύνηση της θέσης των δικύκλων Yamaha και την αποτύπωση των τάσεων στην ελληνική αγορά.

O εκπρόσωπος της Magiq Doorz, Δημήτρης Καλαντζής, παρουσίασε τις νέες τάσεις στην επικοινωνία με τίτλο From Story Telling to Story Selling. Η Magiq Doorz είναι η νέα διαφημιστική εταιρεία με την οποία θα συνεργάζεται o Κλάδος Yamaha, σε μία πολλά υποσχόμενη συνεργασία που ήδη έχει ξεκινήσει με τη νέα καμπάνια του Crypton S.

Στα πολύ δυνατά σημεία του Συνεδρίου καταγράφηκαν οι ομιλίες Επίσημων Συνεργατών :
O κος. Μιχάλης Σπηλιώτης ως έμπειρος συνεργάτης, ο κος. Δημήτρης Βερβέρογλου ως συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης και ο κος. Δημήτρης Σαρέλλας ως νέος συνεργάτης από το 2018, παρουσίασαν την εμπειρία τους ως εκπρόσωποι του Δικτύου Συνεργατών.

Από αριστερά προς τα δεξιά: Σπηλιώτης, Βερβέρογλου, Σαρέλλας, Νέζης

Το κοινό συμπέρασμα που τόνισαν και οι τρεις συνεργάτες ήταν ότι η σημαντική επένδυση που τόλμησαν με την εφαρμογή των νέων προτύπων της Yamaha στα νέα καταστήματα που δημιούργησαν μέσα στο 2018, αναβάθμισε την εμπειρία των πελατών τους και είχε καθοριστική θετική επίδραση στην επιχειρηματική τους δράση.

Τις εργασίες του Συνεδρίου έκλεισε ο Διευθύνων Σύμβουλος κος. Σωτήρης Χατζίκος, με μία εντυπωσιακή σύνθεση όσων παρουσιάστηκαν που καθήλωσε το κοινό. Συγκεκριμένα μίλησε για το συγκριτικό πλεονέκτημα που κατέχει το μοναδικό τρίπτυχο MΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ– ΥΑΜΑΗΑ–ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ, και πώς θα ισχυροποιήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο οδηγώντας τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!