MotorBike.gr

Μοτοδυναμική: Απεβίωσε ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος

22/03/2022

Αποχαιρετισμός από την Μοτοδυναμική

Με δελτίο τύπου η εταιρία Μοτοδυναμική, αντιπροσωπεία της Yamaha στην Ελλάδα, μας ενημέρωσε για την απώλεια του Επίτιμου Προέδρου της, Οδυσσέα Κυριακόπουλου.

Απεβίωσε ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος της εταιρείας από την ίδρυσή της το 1993 έως το 2015, όταν και παρέδωσε την σκυτάλη στον γιο του Πάρη.

Παρέμεινε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου έως το 2018 και ανακηρύχθηκε Επίτιμος Πρόεδρος. Βέβαια, η επαγγελματική του εμπλοκή με τις δραστηριότητες της εταιρείας ξεκινάει πιο νωρίς, το 1982, μέσω της οικογενειακής εμπορικής επιχείρησης Αφοι Ηλιόπουλοι ΕΠΕ, η οποία είναι η πρόγονος της Μοτοδυναμική ΑΕΕ.

Η δε εμπλοκή του με τα προϊόντα της εταιρείας ξεκινάει ακόμα πιο νωρίς, λίγο μετά την ενηλικίωση του, παραμένοντας έκτοτε ενθουσιώδης χρήστης τόσο των δικύκλων όσο και των προϊόντων θάλασσας.

Δυναμικός και πολυπράγμων, υποστήριζε σταθερά την μακροχρόνια ανάπτυξη της εταιρείας, ακόμα και σε δύσκολες εποχές. Έτσι, στην ισχυρή ιστορική βάση της Yamaha προστέθηκε η Porsche (2011) και η Sixt (2018). Είχε προηγηθεί η κεφαλαιακή ενίσχυση της εταιρείας με την είσοδο στο Χρηματιστήριο (2005).

H ευρύτερη οικογένεια της Μοτοδυναμική, αλλά και εμείς εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!