MotorBike.gr

Ιταλική Αγορά 2023: Έκπληξη – Tο Voge 525DSX στο Top 3!

08/08/2023

Η Voge προχωρά δυνατά με το 525!

Το νέο Voge 525DSX, το κινέζικο crossover της Loncin, κατέλαβε – μόλις βγήκε στην ιταλική αγορά – την τρίτη θέση στην κατάταξη των μοτοσυκλετών, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για τον Ιούλιο του 2023!

Απευθείας αντιπαράθεση του 525DSX με το επί σειρά ετών Νο1 στην Ιταλία, Benelli TRK 502 για την κορυφή της αγοράς.

Η αγορά μοτοσυκλετών στην Ιταλία εξακολουθεί να σημειώνει αύξηση πωλήσεων και τον Ιούλιο με ένα ωραιότατο +16,9% να καταγράφεται σε σύγκριση με τον ίδιο μήνα του 2022.

Ανάμεσα στις συνήθεις κορυφαίες σε πωλήσεις μοτοσυκλέτες στην Ιταλία, όπως οι BMW GS, Benelli TRK και Honda Transalp, η τρίτη θέση θέση – με 427 ταξινομήσεις – πήγε στο νέο Voge 525DSX, το οποίο, σύμφωνα με τα γούστα του εκεί αντιπρόσωπου, φοράει και το όνομα Valico δίπλα στον κωδικό του.

Γιατί αυτή η είδηση έχει αξία; Βασικά για δύο λόγους: πρώτον, είναι ένα σημάδι πως οι κινεζικές μοτοσυκλέτες δεν πωλούνται μόνο όταν φέρουν ιταλική μάρκα στο ρεζερβουάρ, και δεύτερον, ότι αυτή η επίδοση δηλώνει μια μεγάλη προοπτική για το μέλλον της Voge στην Ιταλία και την Ευρώπη.

Φυσικά ήταν η Benelli με τη δικύλινδρη Adventure της την TRK αυτή που λειτούργησε σαν “παγοθραυστικό”, ανοίγοντας το δρόμο για την ευρεία αποδοχή των κινεζικών μοτοσυκλετών από τον μοτοσυκλετιστικό κόσμο της Ιταλίας, κάνοντάς τον να εκτιμά το προϊόν.

Το Voge 525DSX βγαίνει πλέον με τη σημαία της πατρίδας του ανά χείρας, αφού είναι ένα 100% κινέζικο προϊόν, και αγοράζεται από ανθρώπους που έχουν επίγνωση του τι σημαίνει πλέον “Made in China” στη μοτοσυκλέτα, ανατρέποντας πολλά μεγάλα ονόματα της αγοράς.

Εντυπωσιακή είναι αυτή η εξέλιξη, όπως έχουμε επαναλάβει συχνά στο παρελθόν, με τις απόψεις των ενδιαφερόμενων αγοραστών να αλλάζουν άρδην στο πέρασμα του χρόνου.

Πέρα από την ιδιαίτερα ισορροπημένη σχέση ποιότητας/τιμής του δικύλινδρου Voge 525DSX, όπως το είδαμε κι από κοντά στην Ελλάδα (με την τιμή γνωριμίας να έχει ανακοινωθεί στις 5.995 €) έχει αναβαθμισμένη ποιότητα και αισθητική, ενώ ο εξοπλισμός του το κάνει ακόμα πιο συμφέρουσα αγορά, αφού διαθέτει στοιχεία που ανεβάζουν την αξία του ακόμα πιο ψηλά.

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!