SuperPapi

ΤIMONI: Kιτ τοποθέτησης σωληνωτού τιμονιού για Honda C50

Café racing!

06/02/2016

Η τάση της εποχής διεθνώς, αλλά και στην Ελλάδα, είναι η μετατροπή παλιών ή και σύγχρονων μοτοσυκλετών κάθε τύπου, σε café racing bikes.

HBARKIT001_1024x1024
Στο supepapi.gr, έχουμε παρουσιάσει αρκετά τέτοια δείγματα παπιών, βασισμένα κυρίως στο θρυλικό c 50 της Honda, τα οποία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών αναγνωστών μας.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα για όποιον θέλει να ασχοληθεί με customizing του παπιού του, είναι ότι δεν υπάρχουν «έτοιμες λύσεις», με αποτέλεσμα να χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός και εργαλεία για την κατασκευή σπέσιαλ ανταλλακτικών.

Rear-View-001_1024x1024
Ο οίκος Custom Cub, με έδρα στο Brighton, προσφέρει μία σειρά έτοιμων για τοποθέτηση special parts, σε «τσιμπημένες» είναι αλήθεια τιμές, που θα σας γλυτώσουν όμως από αρκετό κόπο και χρόνο.
Μία από αυτές είναι το κιτ τοποθέτησης σωληνωτού τιμονιού (22 mm διάμετρος) που ταιριάζει σε c 50, 70 και 90, επιτρέποντας την τοποθέτηση τιμονιού σε όποιο σχήμα επιθυμείτε, μεταμορφώνοντας την όψη του παπιού σας.

logo
Το κιτ περιλαμβάνει την πλάκα προσαρμογής, κατεργασμένη σε CNC εργαλειομηχανή και βαμμένη ηλεκτροστατικά, καθώς και τα καβαλέτα για την στήριξη του σωληνωτού τιμονιού που θα επιλέξετε.

Τιμή: 28 λίρες Αγγλίας
Περισσότερες πληροφορίες: www.customcub.com

Σας άρεσε το άρθρο; Κοινοποιήστε!